blackout8
Well-Known Member
От: Почина един от най-големите световни лидери - Уго Чавес
Ще е добре да се върнеш прочетеш за сравнителните предимства при създаването на две стоки и чак тогава можеш сравняваш две страни, не можеш сравняваш на базата на цените!
Брей 26% викаш добра инфлация за 2011 и 20% за 2012 Сигурно с по толкова им расте и БВП Те направо латински тигър бе
Не не ми обеснявай моля те, че хептен ще си проличи колко знаеш!
Инфлацията не води до повишаване на жизнения стандарт, това го води производството и високата норма на производителност! Търснето и предлагането на кредити не зависи от предлната норма на инфлация, а от комепенсацията на парите демек лихвата. Моля те сериозно или се върни чети кво са те учили или недей ми пиши се излагаш!
Е виж ако ББ манипулира и там статистиките на IMF, World Bank и прочите, то тогава ти се извинявам, всичко на писано от мен ще е ирелевантно!
Жалка работа си - има си световни институции добре е да се запознаеш с техните статитситки. За да си сигурен има има и национални такива статистики.Това с ИСТИНСКОТО сравнение на предиствата, а не на цените, вземи моля те на някой ламер да обясняваш, не на мен. За инфлацията и по-рано ти споменах - в развиващите се икономики трябва да има инфлация. Трябва ли да те засрамвам, да то го обясня в детайли - как действа инфлацията на покупателната способност и на кредитната система (предимно) а за да има положително функционираща кредитна система, трябва да има и търсене на кредити. А в момента знаеш ли защо няма търсене на кредити, я сам си отговори, нали си пресна читанка?! Я кажи кога се търсят кредити, в условия на инфлация или на дефлация? И също кога се ПРИБИРАТ кредитите
Само ви учат глупости и после що сме на тоя хал...
За 14г викаш бг се е развила по-добре от венецуела?? В какво отношение? Икономическо ли, социално ли какво имаш предвид?
Ти замисли ли се кой ги прави тия индески?
хех кво стадо сте, не е истина
Къде четеш в нета, я кажи
Ще е добре да се върнеш прочетеш за сравнителните предимства при създаването на две стоки и чак тогава можеш сравняваш две страни, не можеш сравняваш на базата на цените!
Брей 26% викаш добра инфлация за 2011 и 20% за 2012 Сигурно с по толкова им расте и БВП Те направо латински тигър бе
Не не ми обеснявай моля те, че хептен ще си проличи колко знаеш!
Инфлацията не води до повишаване на жизнения стандарт, това го води производството и високата норма на производителност! Търснето и предлагането на кредити не зависи от предлната норма на инфлация, а от комепенсацията на парите демек лихвата. Моля те сериозно или се върни чети кво са те учили или недей ми пиши се излагаш!
Е виж ако ББ манипулира и там статистиките на IMF, World Bank и прочите, то тогава ти се извинявам, всичко на писано от мен ще е ирелевантно!