Здравейте, започнах да препродавам стоки от Amazon в Ebay. Картата ми е в български лева. Случката е следната: потребител си закупува стока от мен за някакви пари и аз ги получавам в PayPal, след това за да заплатя същата стока в Amazon и да я изпратя аз трябва да прехвърля парите от PayPal към дебитната карта. Проблемът е, че PayPal смята курса като нещо от сорта на 1USD = 1.75BGN. В същото време Amazon го смята по този начин: 1USD = 1.90BGN. Един вид при всяка една такава транзакция аз губя от тази разлика. Помислих си, че ще е по-добре да се направи виртуална карта в долари, да се регистрита в PayPal, и по-този начин да се избегне това пресмятане. Въпросът ми е, правилно ли е решението и като сайт, който видях на пръв поглед - Entropay(Добре ли е?), този доколкото видях е от добрите за виртуални карти. Също, явно има някакви такси, да не са такива, че да ми нулират печалбата?
ПС.
Видях ги таксите, ама нещо не ми е ясно, при прехвърляне на пари от PayPal в тази карта коя е таксата.
ПС.
Видях ги таксите, ама нещо не ми е ясно, при прехвърляне на пари от PayPal в тази карта коя е таксата.
Последно редактирано: