А самата графика, качество и как да изглежда?20 лева домейн и 50 лева хостинг, останалото е мерак
ако вземеш, че почнеш да печелиш ще му мислиш за фирма
качването предполагам не е сложно. А поддръжката какво включва?ако не можеш сам да го направиш, ще намериш от тук някой да ти инсталира едно wp, но ще трябва поне да се научиш сам да си качваш публикации и да го поддържаш
Какво значи безплатна тема? Като има новина на сайтовете по час-два ли им отнема да я публикуват?качването и настройването на една безплатна като за начало тема е час, два
трудното е да намериш свободно лесно запомнящо се име за сайта
поддръжката е да качваш всеки ден новини, статии, интересни неща за да те четат хората
май освен мерак друго нямаш, порови и чети из форума месец, два, пък после допиши потематаКакво значи безплатна тема? Като има новина на сайтовете по час-два ли им отнема да я публикуват?
Е Ако бях в час, нямаше да пиша изобщо. Благодаря!май освен мерак друго нямаш, порови и чети из форума месец, два, пък после допиши потемата
регистрираш sportninovini.info за 6 лева, намираш някой тук от форума да ти го върже към хоста на гугъл който е безплатен и почваш за по малко от 10 кинтаЕ Ако бях в час, нямаше да пиша изобщо. Благодаря!
Освен ако не е нишов, но така общо казано спортен сайт си е изгубена кауза.Изгубена кауза.
ей го нишов, някой ако иска да го развива да пишеОсвен ако не е нишов, но така общо казано спортен сайт си е изгубена кауза.
Този не само е нивош, но е и едносезонен.ей го нишов, някой ако иска да го развива да пише
Световно първенство по футбол 2026
svetovno2026.com
То без нея е за никъде. Но ще му е нужно чудо, за да изплува измежду всичко друго.А желаете ли и реклама за този сайт?
Знам, че има лесни начини за достигане до публика, но не ги знам какви са. Точно какви са и как точно да се направи. При мен редовно изскачат новини от сайтове, който не съм чувалЗдравей. Както писаха колегите - нужен ти е домейн (име на сайта) и хостинг. Всичко не би се вързало повече от 100 лв. Говорим, ако не се ограничаваш от към хостинг и домейн име. Темата, може да е фри, а може и да инвестираш в нещо премиум, там вече почва от $50 нагоре, в зависимост какво си избереш.
Ето един примерен спортен темплейт:
preview.themeforest.net/item/bold-news-magazine-news-wordpress-theme/full_screen_preview/19670189?_ga=2.264340489.780686275.1676884323-820204578.1660685836&_gac=1.124028408.1675628791.CjwKCAiAxP2eBhBiEiwA5puhNc5c3JhSO9bN8VMdlEPEqIsV-clcZQ9ZkfqkLto0auQUgvWAkl6qVRoCk0kQAvD_BwE
Сериозното инвестиране започва после със съдържанието и популяризирането на самия спортен сайт. Фирмата, като почнеш да правиш пари от него, да, ще е нужно, но до тогава имаш доста неща да изградиш и развиеш.