Всъщност идеята не е лоша по принцип. Сега като се зачетох и се замислих дали да не се възползвам при първа нужда.
Бенефитите: не се налага да чакаш маса време като се регнеш или да се социализираш с къмюнитито - да спамиш по теми и да се правиш на хелпфул и не знам си какво още... Да речем аз съм шибан бизнесмен - искам да плесна някой долар и да си пусна шибаната оферта! Времето ми е прекалено ценно, за да се социализирам с присъстващите форумни отрепки, само за да си свърша работата!
Бизнес форум задължително трябва да предлага такава опция. Това не ни е бгмама в крайна сметка да си правим седянки и да си кудкудякаме.
ПС: извинявайте за френския, просто съм напушен от няколко дни.
В BHW има още едно еднократно изискване да пуснеш тема и ти струва $99 на година. Съвсем нормално е да има подобни изискване иначе ще има само сополи и ревове. Не, че пак няма ...
Да, освен 20 или 30$ трябва и да си донор, което е 99$ на година, а освен това са ограниченията за престой.това съм го пропуснал аз там съм много нередовен с 0 поста... само се регнах да разглеждам като се чудехме какво да подобряваме тук...
harkon каза:Аз си мислех, че е съкращение от cool lice.
Caprice каза:п.п. язе мислех че ника е съкращение от cool police
Според мене предприемач си е доста добре момента и не трябва такива правила.. много по-добре ще е да се пусне един донейт буттон..
Premium Membership Benefits
Communicate More
Access private forum exclusively for premium members
You get your own blog
Account can store up to 5,000 private messages
Private messages stored twice as long
Learn More
Access to articles exclusively for premium members
Advertise More
Extra signature links
Digital Point Directory listing
Your Twitter account can be used for "filler" on our social bar
Sell More
You get your sale threads highlighted
Your sale threads are pinned at the top of the category for a total of 4 hours
Advertisements removed from your sale threads
Ability to bump your threads
Investigate More
You can see other user's true country based on their IP address
Use More
Access to custom developed products (like the Sphinx-based search we use here)
Analyze More
Keyword Tracker tool searches deeper for premium members
Recover More
Phone Home tool allows you to see IP address and photos from your stolen computer
Did You Know?
Advertise virtually anything for relatively cheap with our full featured ad delivery system.
Supports CPM banner ads, CPM email ads, CPC contextual links and has the ability to target specific relevant areas of the site.
В BHW има още едно еднократно изискване да пуснеш тема и ти струва $99 на година. Съвсем нормално е да има подобни изискване иначе ще има само сополи и ревове. Не, че пак няма ...
Да, освен 20 или 30$ трябва и да си донор, което е 99$ на година, а освен това са ограниченията за престой.
Преди да я пуснат, предоставяш ревю копи и на някой от модератори/админи и чак тогава я пускат, т.е най вероятно да.Предполагам броя на измамните оферти е минимален да не кажа че сигурно почти няма
Преди да я пуснат, предоставяш ревю копи и на някой от модератори/админи и чак тогава я пускат, т.е най вероятно да.
То не е като правило но аз преди да постна темата за коментарите предоставих ревю на Blinky, точно защото видях че е така в BHW.
Един коментар от админа, че услугата е читава несъмнено води до по-голям респект и реклама
И това, но все пак един вид като ми предоставят безплатно място за офертата да дам нещо в замяна, coolice бях чел по темите че има SB за това не му писах и на него.
Остава само в случай при продажба на сайт, дали ще им се дава копие от сайта
То като се замислиш има логика в това но аз да си споделя болките относно пазара
значи както и в дп където темите са безплатни има условия за социализация за да предпазим доколкото можем от измамни оферти като доказано колкото е по трудно толкова е по малка вероятноста това да се случи... та аз се опитвам да балансирам с това ... можеби плащането да намали такава вероятност знам ли нямам опит с това... до преди няколко месеца само секцията продажби имаше такова ограничение а до миналата година по това време даже нямаше задължителни полета за попълване и какво се наблюдаваше ми който нямаше постовете си пуска темата за продажба в съседна отключена секция... точно заради това няма и неограничена секция подарявам въпреки че има подаряване от време на време секцията ще се напълни с оферти на такива който не изпълняват условията за публикуване в други секции
относно платения варият то лесно да се каже ама трябва да се администрира... (добре че си имаме адекса ) от няколко месеца си напълно е наш и може да се ползва иначе щеше да е сложно... ама знам ли ... до колко ще пази от измамни оферти ... като всеки може да иде до банката и да пусне платежно и да напише иван иванов не му искат лична карта както и за пощенски запис е същото...
а и както написах по горе ще има сърдити че са си платили а им се оспорва офертата (а тук в пазара пазим купувачите да са спокойни да купуват) не толкова продвачите...
Ще се радвам на още мнения и съвети