unhumannature
Member
Изводи за едно добро стартиране в афф маркетинга. Ето параграфите, които мисля, че са важни. Извадил съм ги на базата на наученото от форума. Ще се радвам ако допълните нещо или допълнително ме насочите, защото мисля да се пробвам и в този вид търговия.
1) Избиране на нишата и съответно продукта за продажба
2) На базата на това, което ще продавам да направя проучване относно най-добрите ключови думи.
3) Да избера домейн. Домейн, който да е свързан с дадена ключова дума, да бъде лесен за помнене и труден за объркване.
4) Да избера каква система да ползвам. Дали готова или собствено писана.
5) След като избера системата, да я направя атрактивна но и достъпна за потребители и търсачки.
6) Да започна писане на публикации. Една, две на седмица, като същевременно са СЕО ориентирани.
7) След няколко публикации следва въвеждане в директории. (може да се предостави на други хора срещу заплащане)
8) Да се направи една добра линк ексчейндж кампания.
9) Да имам търпение
10) Да имам още по-голямо търпение и да не се отказвам.
11) При евентуални доходи да инвестирам в добре замислена ppc кампания.
На прав път ли съм? Какви други точки бихте добавили?
1) Избиране на нишата и съответно продукта за продажба
2) На базата на това, което ще продавам да направя проучване относно най-добрите ключови думи.
3) Да избера домейн. Домейн, който да е свързан с дадена ключова дума, да бъде лесен за помнене и труден за объркване.
4) Да избера каква система да ползвам. Дали готова или собствено писана.
5) След като избера системата, да я направя атрактивна но и достъпна за потребители и търсачки.
6) Да започна писане на публикации. Една, две на седмица, като същевременно са СЕО ориентирани.
7) След няколко публикации следва въвеждане в директории. (може да се предостави на други хора срещу заплащане)
8) Да се направи една добра линк ексчейндж кампания.
9) Да имам търпение
10) Да имам още по-голямо търпение и да не се отказвам.
11) При евентуални доходи да инвестирам в добре замислена ppc кампания.
На прав път ли съм? Какви други точки бихте добавили?