Re: От: Re: От: Правописните грешки – враг на търговията в интернет
Благодаря coolice! Знам че винаги ще се намират хора, които до пишат малко по-некачествено и ще вземат по-малко пари - на това е то конкуренцията.
Мда, важно е освен какво ще напишеш и как ще го поднесеш пред клиента. Все пак ако се продават много конкурентни продукти и Вие сте № n на пазара, се иска не само добри текстове и селс копита, но и изобретателност при написването и представянето им.
Ще цитирам една статия която четох напоследък: (Sales copy can increase your sales revenue or bore potential customers who read it. Read more:
How to Improve Sales Copy | eHow.com http://www.ehow.com/how_7833351_improve-sales-copy.html#ixzz1S9aKkd00), защото тази темата не само ми стана от любимите, но и винаги съм се интересувал от
Sales Copy-така, като технология за продаване. Първото което успях да скалъпя беше на горе долу поносим английски преди има няма 6 години.
От тогава ми хареса и гледам всяко, което правя да става по-добро от предишното.
И смея да твърдя, че даже и добре написан и подреден текст не е достатъчно да накараш средностатистически потребител да купи. На него му трябва помощ, защото той се колебае не в текста, а в самото си решение. И колкото повече вие го тикате към продажбата, толкова повече и той разбора, че сделката ще е в негова полза. Интересно е, защото освен маркетинг техники, се проявяват и психологически фактори, които карат не само потребителя да се замисли, но и вие да се борите за тази продажба.
Правописа е майка на всичко казано до сега. Както се вика основата, другото се придобива след някое друго написано текстче.