Правя видеоклипове

kpetrov

Well-Known Member
Рейтинг - 66.7%
2   1   0
За социалните мрежи, ютуб и прочеее, непрофесионални клипове.
По ваша тематика.

Ето един мой семпъл.

Последно редактирано:
От: Правя видеоклипове

добре, дай някакви цени .... на минута ли ще е цената на проект ли ?!

прати ако искаш и на лично цената

Последно редактирано:

Хвани After Effects, Влез във videocopilot.net отдели 1-2 месеца и ще станеш много по-добър :)
Едно време когато се занимавах със тва ставаха добри неща като https://www.youtube.com/watch?v=PfvjRDETRII
Птиците се правят във After Effects, ще ти хареса :)
Успех.
Слагай резолюция винаги Поне 720 ширина, и да е Progressive. За филмов ефект добави Вертикални черни ленти отгоре и отдолу. Добави Малко и Noise effects и vignette ефект.
Така клипа във ютуб ще си има опция на избор 720 качетсво. Ако се целиш филмов ефект направи го на 24 кадъра.

Птиците не са ли кийнати от зелен екран, защото имам същите на харда.
Във videocopilot са най-добрите туториали :)

Клиповете ми харесват. По-натам ще ти пиша, за да ми направиш няколко на тема коли.

Имам следното питане дали можеш да се справиш и на каква цена:
Пращам ти няколко готови клипа. От теб се иска да ги сглобиш без прекъсване и на най-удачното място. В края на клипа да е забързан кадър все едно превърташ назад лентата. Можеш ли да се справиш? За колко време и на каква цена?

Имам следното питане дали можеш да се справиш и на каква цена:
Пращам ти няколко готови клипа. От теб се иска да ги сглобиш без прекъсване и на най-удачното място. В края на клипа да е забързан кадър все едно превърташ назад лентата. Можеш ли да се справиш? За колко време и на каква цена?

Не мога да ви кажа цена, без да знам параметрите, така да се каже, пратете ми клипа, или дайте линк да видя за какво става въпрос и да изградя концепция как да се направи. По принцип всичко може, назад напред, бързо бавно и т.н.

От: От: Правя видеоклипове

Хвани After Effects, Влез във videocopilot.net отдели 1-2 месеца и ще станеш много по-добър :)
Едно време когато се занимавах със тва ставаха добри неща като https://www.youtube.com/watch?v=PfvjRDETRII
Птиците се правят във After Effects, ще ти хареса :)
Успех.
Слагай резолюция винаги Поне 720 ширина, и да е Progressive. За филмов ефект добави Вертикални черни ленти отгоре и отдолу. Добави Малко и Noise effects и vignette ефект.
Така клипа във ютуб ще си има опция на избор 720 качетсво. Ако се целиш филмов ефект направи го на 24 кадъра.

Да знам я, на нея наистина могат да се правят ефекти с почти професионално качество. Като цяло имам идейка да я разуча. Но поне за момента повече ме влече посланието и особено е важно комбинацията между фоновата музика, кадрите и субтитрите. Така се получава някак си психо ефект, който рови надълбоко. Ест, това не е за всеки. Ако някой предпочита излъскани истории без съспенс, това не е за мен.

От: От: Правя видеоклипове

Птиците не са ли кийнати от зелен екран, защото имам същите на харда.
Във videocopilot са най-добрите туториали :)
Точно тези птици ги правих във фотошоп. Във фотошоп на един слой рисуваш тяло и двете крила, анимираш го във фотошоп и го импортваш във афтър ефектс, а там вече копираш, задаваш им различнно време на аниамция, за да не летят във идеален синхрон и общо взето това е. По-лесния вариант е да намериш в нета летящи птици на гриин скрин, и във афтър ефектс просто да му махнеш зелен фон. )

За социалните мрежи, ютуб и прочеее, непрофесионални клипове.
По ваша тематика.

Ето един мой семпъл.

Колега дай примерна цена за едно клипче от 30 секунди, трябва ми за реклама по TV.

Накратко за проекта:

www.mov.bg

Тук има повече инфо:

http://www.mov.bg/login.php

Видеото трябва, ясно и точно да описва, че всеки може да се логне да си добавя клипчета от YouTube и да печели от всяко едно гледане.

Ако имаш идея може и на ЛС.

Поздрави!

Горе