Правя евитини сайтове

От: Правя евитини сайтове

Забележките са в твой и на евентуалните ти клиенти интереси.
Това му е хубавото и лошото на това да постваш оферти във форум.
Сложил си хубава цена (много се кефя на хора дето предлагат качество и искат съответна цена) - постарай се услугата да е на ниво.

Понеже аз примерно все още не съм съвсем наясно какво точно предлагаш - нито дизайн правиш, нито контент пишеш.
Домейн + инсталация на блогър темплейт, така ли?
Не виждам проблем, ама по нашенско на това не му викат 'изработване на сайт'.

http://www.mebelimontaj.com
за 2 часа го правя тоя сайт..220лв..успех
icon_smile.gif
Чи кво лошо има да земаш по 100+ лева на час?
Всеки сам си оценява труда.
Това не е валидна причина за заяждане според мене.

То добре, но до колкото разбрах искаш 220 лева за безплатен блог с безплатен дизайн, като купуваш 1 домейн. Може и да е добре за някой, който няма никаква представа от сайтове, но мисля че обявата ти не е за този форум.

Забележките са в твой и на евентуалните ти клиенти интереси.
Това му е хубавото и лошото на това да постваш оферти във форум.
Сложил си хубава цена (много се кефя на хора дето предлагат качество и искат съответна цена) - постарай се услугата да е на ниво.

Понеже аз примерно все още не съм съвсем наясно какво точно предлагаш - нито дизайн правиш, нито контент пишеш.
Домейн + инсталация на блогър темплейт, така ли?
Не виждам проблем, ама по нашенско на това не му викат 'изработване на сайт'.

нито дизайн, нито контент, но целта е постигната - фирма X вече има добре класиран в нета фирмен уебсайт, каквато е и целта на занятието :) и съответно плаща по-малко отколкото би платила на голяма уебдизайн фирма, която ще й направи уникален дизайн, който в случая не е толкова важен...целта е разпознаваемост в нета и добро класиране...на сносна цена...ако някой си мисли че е толкова лесно и може да го направи по-евтино и по-добре, да стартира бизнес и да подбие цената ми, ясно го казах още преди малко в друг пост :)

И аз ще ти платя 220 лв. ако ми го направиш и оптимизираш да излиза на първа старница в Гугъл по ключова дума "диети" - плащане след като го направиш.

То добре, но до колкото разбрах искаш 220 лева за безплатен блог с безплатен дизайн, като купуваш 1 домейн. Може и да е добре за някой, който няма никаква представа от сайтове, но мисля че обявата ти не е за този форум.

да, искам, и не си ти този който ще каже за кой форум е обявата ми....не предлагам услугата си на хора , които разбират от сайтове и могат да си го направят сами, то е толкова логично...а за такива, които не знаят как...сещаш ли се :) освен това добре съм описал какво влиза в тази сума, така представени от теб нещата омаловажават усилията ми, които уверявам те не се изчерпват в избиране на дизайна и домейна...

И аз ще ти платя 220 лв. ако ми го направиш и оптимизираш да излиза на първа старница в Гугъл по ключова дума "диети" - плащане след като го направиш.

цитат от сайта ми :

заб. Уеб студио НИКО не дава никакви гаранции и не поема никакви ангажименти за конкретно класиране на сайта ви, разбира се ние правим всичко възможно той да бъде добре класиран, но алгоритъма на Гугъл е доста сложен и не може да се каже предварително кога и дали сайтът ви ще бъде класиран по-напред и на коя точно страница. Още повече че процесът за доброто позициониране на сайта е дълъг и изисква системна работа и доста търпение.

и аз за толкова, но ми платиха ;)
То е видно, че сте пили кафе час и половина и в останалото време се загрявали мишката само. Но се опитваш да продадеш на краставичари краставици, дето и за Омния не стават :)

цитат от сайта ми :

заб. Уеб студио НИКО не дава никакви гаранции и не поема никакви ангажименти за конкретно класиране на сайта ви, разбира се ние правим всичко възможно той да бъде добре класиран, но алгоритъма на Гугъл е доста сложен и не може да се каже предварително кога и дали сайтът ви ще бъде класиран по-напред и на коя точно страница. Още повече че процесът за доброто позициониране на сайта е дълъг и изисква системна работа и доста търпение.
Значи предлагаш да ми купиш домейн, който струва 30 $ в най - добрия случай и да ми добавиш безплатен темплейт за 220 лв. ??!!?! Обиждаш потребителите на форума и ни губиш времето.

То е видно, че сте пили кафе час и половина и в останалото време се загрявали мишката само. Но се опитваш да продадеш на краставичари краставици, дето и за Омния не стават :)

доста злобно, от какво се подразни ?

Значи предлагаш да ми купиш домейн, който струва 30 $ в най - добрия случай и да ми добавиш безплатен темплейт за 220 лв. ??!!?! Обиждаш потребителите на форума и ни губиш времето.

ясно написах какво предлагам, който намери смисъл да пише ПО ТЕМАТА, който се чувства "обиден" да отиде да тролва под друга тема :)

ясно написах какво предлагам, който намери смисъл да пише ПО ТЕМАТА, който се чувства "обиден" да отиде да тролва под друга тема :)
Аз се опитах да ти кажа, без да се заяждам, че не си уцелил форума. Тук всеки може да си го направи това нещо сам, едва ли ще намериш клиент.

Е как няма да се дразним.
Аз примерно грам проблем нямам с цената.

Проблем ми е персонално на мен че се опитваш не особено еуегантно да хързулнеш потенциалната клиентела, че предлагаш доста повече от това, което всъщност вършиш:

1. Хостинг (блогър)
2. Изработване (инсталация на готов темплейт, ноу контент)
3. СЕО (посочиха ти че не се стараеш особено)

ПС: ... А и да не забравяме че Амоун и Никс вече не пишат у форума и няма друго интересно.

Аз се опитах да ти кажа, без да се заяждам, че не си уцелил форума. Тук всеки може да си го направи това нещо сам, едва ли ще намериш клиент.

е може да има някой , който да има нужда ,който може сам да си го направи просто да подминава...

За първи път да видя нормална цена за такава услуга. Оправи работите дето ти каза Noke и успех!

Хахаха ти луд ли си бе?! Верно, че цените са подбити ама да се изтегли темплейт, да се купи домейн и "Ако имам всички необходими данни", демек да се копи-пест текстовете и 200 кинта.

Еми айде аз ще ти подбия цените и казвам цена 50лв. Вечер преди да заспя между 11 и 1 ще ги правя сайтовете с капацитет 10-15 дневно.

фирма X вече има добре класиран в нета фирмен уебсайт, каквато е и целта на занятието

По ключова дума--->името на фирмата, нали:).
Аз ако си поръчам сайт за 220 лева и поискам да ми го ранкнеш за силно конкурентни думички,цената подлежи ли на коментар:)

Е как няма да се дразним.
Аз примерно грам проблем нямам с цената.

Проблем ми е персонално на мен че се опитваш не особено еуегантно да хързулнеш потенциалната клиентела, че предлагаш доста повече от това, което всъщност вършиш:

1. Хостинг (блогър)
2. Изработване (инсталация на готов темплейт, ноу контент)
3. СЕО (посочиха ти че не се стараеш особено)

ПС: ... А и да не забравяме че Амоун и Никс вече не пишат у форума и няма друго интересно.

2. Изработване - не съм съгласен, има доста неща които трябва да се направят - да се изчисти оригиналния темплейт от доста артефакти, да се съгласува с клиента и въведе форматиран текста,гугълмап, срещи и телефонни обаждания с клиента, качване на снимките на клиента, предварително обработени във Фотошоп и доста други неща, които излизат в процеса на работа...Ти като мислиш че е толкова лесно защо не предлагаш този бизнес - има доста хора , които и понятия си нямат от сайтове и за тях 200 лв за популяризиране на бизнеса в интернет си е добра оферта. И е наистина така в сравнение с цените , които се искат от по-големи компании
3.резултатите от СЕО са налице....за цена, многократно по-малка от тази, искана от доста СЕО гурута....за справка виж пак сайта ми и сайтовете от портфолиото

доста злобно, от какво се подразни ?
Всъщност въобще не е.
Аз проблем не виждам нито за времето за изработка, нито за цената. Наистина мисля, че такива трябва да са цените за подобен род услуги. Имам проблем с качеството. И с размахването на пръст в лицето на всички съфорумци. Смятам обаче, че трябва да положиш още 5 минутно усилие и да замяза на нещо прилично услугата. Всъщност тия 200 кинта точно и само от СЕО можеш да вземеш (онпейдж).

По ключова дума--->името на фирмата, нали:).
Аз ако си поръчам сайт за 220 лева и поискам да ми го ранкнеш за силно конкурентни думички,цената подлежи ли на коментар:)

насам, тролове :) става забавно....разбира се, че подлежи....но основната ми услуга е разработване на сайт , а не СЕО, пише си ясно в сайта ми какви ангажименти поемам...направи си труда да прочетеш преди да тролваш

Горе