Правя евитини сайтове

От: Правя евитини сайтове

Хахаха ти луд ли си бе?! Верно, че цените са подбити ама да се изтегли темплейт, да се купи домейн и "Ако имам всички необходими данни", демек да се копи-пест текстовете и 200 кинта.

Еми айде аз ще ти подбия цените и казвам цена 50лв. Вечер преди да заспя между 11 и 1 ще ги правя сайтовете с капацитет 10-15 дневно.

ами прави ги и спечели, кой ти пречи :)

Всъщност въобще не е.
Аз проблем не виждам нито за времето за изработка, нито за цената. Наистина мисля, че такива трябва да са цените за подобен род услуги. Имам проблем с качеството. И с размахването на пръст в лицето на всички съфорумци. Смятам обаче, че трябва да положиш още 5 минутно усилие и да замяза на нещо прилично услугата. Всъщност тия 200 кинта точно и само от СЕО можеш да вземеш (онпейдж).
Вече каза, че не дава гарнции за СЕО - не му "троли" темата :p:clap::lol::evil:

Всъщност въобще не е.
Аз проблем не виждам нито за времето за изработка, нито за цената. Наистина мисля, че такива трябва да са цените за подобен род услуги. Имам проблем с качеството. И с размахването на пръст в лицето на всички съфорумци. Смятам обаче, че трябва да положиш още 5 минутно усилие и да замяза на нещо прилично услугата. Всъщност тия 200 кинта точно и само от СЕО можеш да вземеш (онпейдж).

къде точно виждаш проблем с качеството ?
къде точно съм размахвал пръст, просто отвръщам на нападки , повечето от които необосновани ?
това предлагам на такава цена, какъв е проблема ?

2. Изработване - не съм съгласен, има доста неща които трябва да се направят - да се изчисти оригиналния темплейт от доста артефакти, да се съгласува с клиента и въведе форматиран текста,гугълмап, срещи и телефонни обаждания с клиента, качване на снимките на клиента, предварително обработени във Фотошоп и доста други неща, които излизат в процеса на работа...Ти като мислиш че е толкова лесно защо не предлагаш този бизнес - има доста хора , които и понятия си нямат от сайтове и за тях 200 лв за популяризиране на бизнеса в интернет си е добра оферта. И е наистина така в сравнение с цените , които се искат от по-големи компании
3.резултатите от СЕО са налице....за цена, многократно по-малка от тази, искана от доста СЕО гурута....за справка виж пак сайта ми и сайтовете от портфолиото

Значи, понеже бъркаш СЕО със името на фирмата, та да вметна, че да изкараш на първа страница името на безумно неизвестни фирми сред огромното число от 18 000 резултата, е постижение, достижимо за около час.

пп. "Блогър артефакти" е словосъчатание, което има шанс да измести словоблядствата на кръчмаря от челните позиции :D

Спирам да троля, но това е непростимо да се случва, когато се взимат пари:

Title: Eвтин монтаж на мебели - Мебели Сачански
Meta keywords: KEYWORDS HERE
Meta description: DESCRIPTION HERE

Значи, понеже бъркаш СЕО със името на фирмата, та да вметна, че да изкараш на първа страница името на безумно неизвестни фирми сред огромното число от 18 000 резултата, е постижение, достижимо за около час.

пп. "Блогър артефакти" е словосъчатание, което има шанс да измести словоблядствата на кръчмаря от челните позиции :D

покажи как и в кой пост съм объркал СЕО с името на фирмата, такова нещо не съм казвал, в сайта ми си пише ясно ключовите думи и на кое място се класира сайта по тях и в ключовите думи го няма името на фирмата, чети преди да словоблудстваш

Спирам да троля, но това е непростимо да се случва, когато се взимат пари:

това си е твое виждане и отново не е по темата, а и няколко пъти казах, че ангажименти по класиране не поемам, въпреки че правя необходимите стъпки затова :)

Блогър артефакти е чудесно определение, който се е занимавал повече с блогър ще разбере какво имам предвид...:)

насам, тролове :) става забавно....разбира се, че подлежи....но основната ми услуга е разработване на сайт , а не СЕО, пише си ясно в сайта ми какви ангажименти поемам...направи си труда да прочетеш преди да тролваш
Откога потенциалните клиенти станаха тролове:)Персоналното ти отношение към питащите за услугата ти,макар и малко с по закачлив тон, ще се отрази на резултата от ''професионално'' написаната обява,което на практика ще рече,че шансовете ти да си намериш клиент клонят към нула.

Ей това вече е тролене:)

Не е честно...аз като пуснах подобна тема,никой не коментира.... : ((

това си е твое виждане и отново не е по темата, а и няколко пъти казах, че ангажименти по класиране не поемам, въпреки че правя необходимите стъпки затова :)
\

Абе ти си бил голям малумник знаеш ли? Всеки нещастник вече се прави на "СЕО" - а се пише SEO, кретенче.

1во> само идиот би си позволил да ти даде пари за такива грозни сайтове

2ро> ти не си нито дизайнер, нито програмист, нито уебмастер, нито seo - а предлагаш услуга свързана с всичките> следователно си галфон и тапир

3то> такива сайтове се правят за 5 минути

4то> за хостинга ти го обясниха нали?

5то> Що за seo предлагаш, "сложни алгоритми" - ти как правиш seo? Баеш на бобени зърна ли?

6то> Тия сайтове са повече от трагични> и 5 лева не бих дал да ми направиш сателит, защото ще ходя след теб и ще поправям като майстор зидар

7мо > Не разбра ли, че не си за тоя форум?

8мо> Сайта ти е отвратителен, http://www.firmensite.com/p/seo.html - тоя текст е повече от идиотски и всеки, който знае що е то seo, би си направил изводите, че нищо не разбираш. За другите текстове да не говорим

9то > Много си устат, ще го закъсаш с тоя тон тука и ще трябва другаде да пускаш теми за малоумни студия

10то> @stoineff > ти май и ти го раздаваш на баш-оптимизаторче а?

Откога потенциалните клиенти станаха тролове:)Персоналното ти отношение към питащите за услугата ти,макар и малко с по закачлив тон, ще се отрази на резултата от ''професионално'' написаната обява,което на практика ще рече,че шансовете ти да си намериш клиент клонят към нула.

Ей това вече е тролене:)

аз от тролове не очаквам да ми станат клиенти :) а закачливия ми тон е в дисонанс със злобните заяждания на някои господа тук...

аз от тролове не очаквам да ми станат клиенти :) а закачливия ми тон е в дисонанс със злобните заяждания на някои господа тук...

Ами тогава изчезвай от тука, ако тролове значи хора специалисти в тяхната си област, а не галфон като тебе > то тука определено има много такива, не виждам защо пусна темата. Предлагам ти да напускаш форума възможно най-бързо.

В жаргонната терминология на Интернет, тролът е човек, който публикува противоречиви, провокиращи или извън темата съобщения в онлайн дискусионни форуми, стаи за разговори (chat rooms), блогове, коментари към вестникарски статии и др.п., с основна цел да предизвика емоционален отговор от другите потребители, да ги провокира или тормози или просто да попречи на нормалния тон на водения разговор.

Няма да коментирам друго, само ще кажа че хора които ти правят микро нишови сайтове и поемат отговорност за класиране в топ 10 зимат по около 100 долара, има и доста по-евтино. Пък ти не гарантираш класиране ..

От: Re: Правя евитини сайтове

Няма да коментирам друго, само ще кажа че хора които ти правят микро нишови сайтове и поемат отговорност за класиране в топ 10 зимат по около 100 долара, има и доста по-евтино. Пък ти не гарантираш класиране ..

всеки си има цена.....

Аз стачкувам(непреходен глагол от несвършен вид,участвам в стачка, вдигам стачка.)..напоследък в тоя форум много спам падна...,уж сделки трябва да се правят пък...

Ха, ха.... Много смешно:eek: Особено смешно ми беше като продадох wordpress за 700 лв, а още по смешно ми беше като продавах по 2-3 такива блога на месец за по 300 - 400. Ако можеш да си търсиш хора на правилните места можеш да продаваш и по-скъпо.

Тъй като вече не се занимавам с това ще ти кажа и как аз правих нещата:

Преди врене държах една от вървежните директории, в която се добавяха по около 20-30 сайта дневно. Като забележа, че някой фирма с нескопонан сайт в хит бг прави опити да стъпи в интернет веднага се свързвам с тях и им обещавам изчистен сайт + лого + първи позиции в гогле за името на фирмата, само срещу 400 лв, примерно. На 5 контакта, един вързваше. С това искам да ти кажа, че не е толкова важно какво предлагаш, а можеш ли да намериш накой да го купи.

Хахаха ти луд ли си бе?! Верно, че цените са подбити ама да се изтегли темплейт, да се купи домейн и "Ако имам всички необходими данни", демек да се копи-пест текстовете и 200 кинта.

Еми айде аз ще ти подбия цените и казвам цена 50лв. Вечер преди да заспя между 11 и 1 ще ги правя сайтовете с капацитет 10-15 дневно.

Горе