Правя евитини сайтове

От: Правя евитини сайтове

Почти всичко по-горе, без откровената храна е съвети към теб. Моето също. И ще ти кажа, ако някой ме пита: "Дали да дам 220 кинта на това момче да ми направи сайт?", ще му отговоря че се е побъркал. То всъщност ще си проличи по броя на клиентите ти за в бъдеще.
И всичко си личи по представянето. Ако някой прочете как яростно се защитаваш, отричаш и оспорваш очевидните си грешки във всичко което предлагаш, просто клиенти няма да си намериш. Тук никога. На друго място - може би, но ще останат разочаровани.

Почти всичко по-горе, без откровената храна е съвети към теб. Моето също. И ще ти кажа, ако някой ме пита: "Дали да дам 220 кинта на това момче да ми направи сайт?", ще му отговоря че се е побъркал. То всъщност ще си проличи по броя на клиентите ти за в бъдеще.
И всичко си личи по представянето. Ако някой прочете как яростно се защитаваш, отричаш и оспорваш очевидните си грешки във всичко което предлагаш, просто клиенти няма да си намериш. Тук никога. На друго място - може би, но ще останат разочаровани.

аз съвети не съм искал, но въпреки това не бих отказал добронамерени такива...досега не съм видял....съмнявам се че ще видя....да, клиента ще седне да преброи колко HTML грешки имам и ще остане разочарован, въпреки че съм му направил евтин и добре класиран сайт, сто процента ще е разочарован :) а това, че се защитавам добре е само в мой плюс ако някой клиент реши да се разрови в темата....

Plamen77 - няма да ти описвам къде грешиш и къде не, само едно ще ти кажа. Забележи че в цялата ти тема всички спорят с теб, замисли се каква е вероятността тук никой да не разбира нищо и само ти да си прав от целия форум. Вкарай малко логика и ще се сетиш!

Plamen77 - няма да ти описвам къде грешиш и къде не, само едно ще ти кажа. Забележи че в цялата ти тема всички спорят с теб, замисли се каква е вероятността тук никой да не разбира нищо и само ти да си прав от целия форум. Вкарай малко логика и ще се сетиш!

целия форум далеч не се изчерпва с десетина души претендиращи, че разбират от всичко свързано с IT, но си прав за едно, вкарах логика и разбрах, че не съм за тук....

plamen77- от последното ти мнение се разбира,че си осъзнал,че не си за този форум.
Да се държиш така с много от уважаваните членове на форума, КОИТО СЕ ОПИТВАТ ДА ТИ ДАДАТ СЪВЕТИ ЗА ПОДОБРЯВАНЕ НА РАБОТАТА И ПРЕДЛАГАНАТА ОТ ТЕБ УСЛУГА, е НЕКОРЕКТНО от твоя страна.

ВСЛУШАЙ СЕ ПОНЕ МАЛКО В СЪВЕТИТЕ ИМ, ЗА ДА УСПЕЕШ!

От: От: Правя евитини сайтове

plamen77- от последното ти мнение се разбира,че си осъзнал,че не си за този форум.
Да се държиш така с много от уважаваните членове на форума, КОИТО СЕ ОПИТВАТ ДА ТИ ДАДАТ СЪВЕТИ ЗА ПОДОБРЯВАНЕ НА РАБОТАТА И ПРЕДЛАГАНАТА ОТ ТЕБ УСЛУГА, е НЕКОРЕКТНО от твоя страна.

ВСЛУШАЙ СЕ ПОНЕ МАЛКО В СЪВЕТИТЕ ИМ, ЗА ДА УСПЕЕШ!

досега не съм чул съвет, който да ми свърши работа, така че няма как да се възползвам от съвета ти, а не мога да уважавам хора, които ме обиждат и се заяждат с мен, правят се на велики и дават неискани съвети по такъв просташки начин

Та, понеже гледам, че явно човека който е пуснал темата е по-твърдоглав от колкото си мислех, че ще се окаже, имам правото да изисквам да защитя както себе си, така и колегите които са направили забележки по-горе.
От какво се защитаваме - от обвиненията, които бяха публикувани от човека който търси работа.

Ще започна от там, че офертата в самото начало ми се стори доста свежа, а и напълно нормална (да - наистина смятам, че за тази услуга цена около 200 лева е подобаваща, все пак 1) всеки си оценява труда на колкото сметне за добре; 2) Не сме индийци да бълваме 10 блога в час за стотинки).

Да де, ама явно нещата излязоха бързо извън контрол, а поведението на автора допълнително наливаше масло в огъня.

Ще започна от самото начало:
1. Автора в основата на темата е споделил, че предлага "он-пейдж оптимизация" или по-скоро, че има опит това нещо - окей, нищо против - браво!
2. Във едно от следващите си мнения се изтъкна, че е класирал фирмен сайт добре - отново браво.
3. Това което подразни голяма част от четящите форума - предизвикателството, а именно
ако можеш да направиш по евтин бизнес сайт и да го класираш добре започни бизнес и ми подбий цените
От тук се почна разследването, а хрътки тук бол.
4. Още на първата страница се направиха 3-4 уместни забележки за качеството на самата обява, които автора трябваше да приеме като градивна критика, а вместо това скочи на нож срещу всички.
5. Автора за пореден път подклажда интригата с "не помня да съм искал СЕО съвети". Е пич ИЗНЕНАДА не си в друг форум в който обсъждането на обява е забранено! Тук всеки изказва мнението си и именно заради това смятам, че пазара тук е на по-високо ниво от колкото в други форуми.
6. На бързо ще премина през втората страница - добре класирания сайт.
Хубаво добре класиране, ама ми се струва, че само един сайт от портфолиото се класира добре. Останалите просто висят в нищото на втора страница. За това и напълно нормално получи критики за това, че трябва малко да внимаваш с изказванията си, което за пореден път го взе на нож.
7. Отиваме на 3та страница и цитата за описанието/ключовите думи. Е да ме прощаваш, ама колкото и старомодно да е в снипета винаги ми излиза описанието на сайта (защо ли?). Може да няма кой знае какво значение от страна на класирането, но има страшно голямо значение за CTR. Ключовите думи наистина вече не са фактор. И въпреки това - дори и според твоите "сео технологии" тези неща да нямат значение и да не оказват влияние на търачките, защо просто не ги премахна, а си оставил някакъв дъми текст? Това говори за немърливост. Я кажи, ти като си купуваш чифт бельо и от него стърчи един гаден конец, не поискваш ли от продавачката да ти даде нов такъв или .. "ще си го клъцна с ножицата"?
8. Отново от трета страница "Изработване - не съм съгласен, има доста неща които трябва да се направят - да се изчисти оригиналния темплейт от доста артефакти"
Не знам какво си имал предвид пот това "артефакти", но докато четях темата останах с впечатлението, че дебъгваш самия темплейт и разкарваш грешките които автора е оставил, а в последствие на 4та страница се оказа, че ти е все тая за тях.

Всъщност знаеш ли - репортнах темата, за да защитя моето невежество и сарказъм приложено 1 страница по-назад, както и колегите, които напълно безвъзмездно ти дадоха съвети, които при други хора ще ти струват по 150$ за 20 минути.
Наистина е смешно да твърдиш, че не си видял съвети. Ако наистина е така, то наистина имаш големи проблеми с възприемането на чуждото мнение.
Мога да продължа още дълго да изреждам нещата които вече са ти обяснени по-горе от други потребители, но ми писна да тракам по клавиатурата.
Те нещата са написани, но явно така и не искаш да ги приемеш.

Та автора ако все още иска, нека му бъде заключена темата, да изкаже мнението си или каквото там е. Ама просто да си мери езика малко и да приема критика. Това тук е бизнес и всеки на всеки е конкуренция. Мръсните ти ризи, може да ги покриеш само по един начин - да нямаш такива.

Едит: Че съм събрал скорост
Прави ми впечатление, че ключовата фраза по която оптимизираш е и самият домейн. Интересно ми е дали не ти се е появил един клиент който да ти каже, "абе фирмата ми е ааааа-бг оод, обаче се занимаваме с ббббб", кво правим тогава? Принуждаваш клиента да си купи екзакт мач домейн? Това не е СЕО. За момента имаш късмет, че си попадал на клиенти, които са се навивали да закупят подобни домейни, а тези домейни дават дооооста добър ефект при класирането на сайтове в серпа, още повече в такива ниско-конкурентни нисши (че дори и в такива с висока конкуренция).

Последно редактирано:

Томов, ти си е**хти хакера, как успе да постнеш у заключена тема?! :D

От: Re: Правя евитини сайтове

на голяма част от твоите разисквания по темата съм отговорил няколко пъти в темата, но явно четеш между редовете, цитат от сайта ми :

заб. Уеб студио НИКО не дава никакви гаранции и не поема никакви ангажименти за конкретно класиране на сайта ви, разбира се ние правим всичко възможно той да бъде добре класиран, но алгоритъма на Гугъл е доста сложен и не може да се каже предварително кога и дали сайтът ви ще бъде класиран по-напред и на коя точно страница. Още повече че процесът за доброто позициониране на сайта е дълъг и изисква системна работа и доста търпение.

Не знам на какъв език да го напиша вече, мога да пробвам и на английски и френски, но се съмнявам, че ще има резултат. Да ви преведа горния текст - имам определени познания по СЕО, но не акцентирам върху тях при направата на сайтове, тоест моите досегашни сайтове са класирани добре (по ключовите думи които изброих са на първа страница , не знам откъде видя тези втори страници), но аз не давам никакви гаранции за класиране на бъдещи сайтове, въпреки че се работи и в тази насока. Оттук натам всякакви ваши напъни да ми обяснявате едно или друго по СЕО и да се заяждате с мен са безпочвени, аз не съм твърдял, че съм СЕО гуру, нито съм парадирал някакво ниво. Това че вие имате претенции, че разбирате е добре, но не виждам какво общо има с мен.Правете си словесните упражнения другаде, събирайте са на СЕО сбирки, ваша си работа. Да, можете да пишете в темата всичко, но не виждам защо се юрнахте да ме нападате по линия СЕО поради по-горе посочените причини.

Що се отнася до фразата ако можеш да направиш по евтин бизнес сайт и да го класираш добре започни бизнес и ми подбий цените имаше няколко мнения, които казваха ами аз това ще го направя за 50 лв и за 2 часа. Постави се на мое място, ако беше ти как щеше да реагираш, имаш бизнес, идва някъв и ти казва аз го мога по-добре. Ами чудесно, като го можеш направи го, ама недей само приказва. Аз съм си избрал тази цена, никой не може да ми се бърка и да ми иска сметка защо е такава, аз не съм монополист. Не виждам какво лошо съм казал, тази фраза беше насочена към тези, които мислят че могат по-добре и по-евтино и не виждам защо си се подразнил. Като можете , правете го, в пазарна икономика сме, аз не преча на никой.Тези, които се дразнят на това показват комплекси, само това мога да кажа.

Поисках темата да бъде заключена, защото не виждам нищо полезно за себе си и бизнеса си от нея.

Последно редактирано:

Поисках темата да бъде заключена, защото не виждам нищо полезно за себе си и бизнеса си от нея.
И ние не виждаме нещо полезно от тебе.

Очевидно не чактисваш че ако не друго, то носиш голяма доза потенциална вреда за форумния имидж.

След 1-2 седмици ще почнат да се оплакват хора как намерили някой да им направи фирмен сайт за 200 лева,
пък той им регнал сайтче в Блогър и пейстнал 3 статии.
И след 2-3 месеца още си седят на найста страница.
Случаи много - разгледай наоколо.

Приеми го един вид като 'Форумни Стандарти'.

Щото ако тук започнат да се предлагат предимно качествени услуги на прилични цени,
все повече хора ще напридойдат и наджойннат.
Вътршнофорумната икономика ше са развий!
Даже и аз може да почна да предлагам/ползвам повече услуги.
Едиинственото хубаво на офертата ти в момента е цената.

Преодолей лекия резил дето се получи, вдигни нивото на услугата (според указанията) и заповядай пак.

Нямаше да пиша в темата, но така до никъде няма да я докараме. За това да обобщим офертата и да не й обръщаме повече внимание, а да оставим клиентите да си поръчват :)

1. регистриране на домейн
2. регистриране на блог
3. редиректване на dns-ите към блогър
4. избор на шаблон
5. копи/пейст на до 10 поста
6. отстраняване на "блогър артефакти" ... каквото и да значи

цена 220 лв

кратко, ясно, много трудоемко и невероятно евтинко

.

ПП. нямаше по-голяма точка :D

ПП2. Ако на някой не му дреме за точка 6 и не му се дават 220 лв, а го удовлетворява качеството, срещу 15 лева (за домейн) и 2 загубени часа, нека погледне тук http://tinyurl.com/3umg8fh

Очевидно не чактисваш че ако не друго, то носиш голяма доза потенциална вреда за форумния имидж.

След 1-2 седмици ще почнат да се оплакват хора как намерили някой да им направи фирмен сайт за 200 лева,
пък той им регнал сайтче в Блогър и пейстнал 3 статии.
И след 2-3 месеца още си седят на найста страница.
Случаи много - разгледай наоколо.

Приеми го един вид като 'Форумни Стандарти'.

Щото ако тук започнат да се предлагат предимно качествени услуги на прилични цени,
все повече хора ще напридойдат и наджойннат.
Вътршнофорумната икономика ше са развий!
Даже и аз може да почна да предлагам/ползвам повече услуги.
Едиинственото хубаво на офертата ти в момента е цената.

Преодолей лекия резил дето се получи, вдигни нивото на услугата (според указанията) и заповядай пак.

Монтаж на мебели - Мебели Сачански

http://www.mebelimontaj.com/ - първа страница на гугъл по ключова дума монтаж на мебели.

Тониране на латекс и бои - Балкански 2010 ЕООД

http://www.toniranelateks.com/ - първа страница на гугъл по ключова дума тониране на латекс.

Удостоверение за търпимост - Горал Интернешънъл ООД

http://www.udostoverenietarpimost.com - първа, втора позиция в гугъл по ключова дума удостоверение за търпимост.

Готварски рецепти

http://vkusnotiiki.blogspot.com/ - първа страница в гугъл по ключова дума готварски рецепти.

Тези ключови думи са уговорени предварително с фирмите поръчващи сайтовете. Първите два сайта са съвсем пресни и вече имат подобаващо класиране, къде е резила не виждам ? Къде са тези амнайсти страници не виждам, докога ще продължавате да говорите наизуст ?

И ПАК ПОВТАРЯМ КЪМ НИКОЙ НЕ СЪМ ПОЕМАЛ АНГАЖИМЕНТИ ЗА КОНКРЕТНО КЛАСИРАНЕ, НИКОЙ НЕ СЪМ ЛЪГАЛ, ВСЕКИ СИ Е ПЛАЩАЛ С ЯСНОТО СЪЗНАНИЕ ЗА КАКВО ПЛАЩА, А КЛАСИРАНЕТО ГО Е ПОЛУЧИЛ КАТО БОНУС ТАКА ЧЕ НЕ ВИЖДАМ ПРОБЛЕМ

Последно редактирано:

ПП2. Ако на някой не му дреме за точка 6 и не му се дават 220 лв, а го удовлетворява качеството, срещу 15 лева (за домейн) и 2 загубени часа, нека погледне тук http://tinyurl.com/3umg8fh
Въпреки, че имам два блога в блогър, благодарности за дадения линк. На много хора ще им бъде много полезен, а може би и на мен.

Нямаше да пиша в темата, но така до никъде няма да я докараме. За това да обобщим офертата и да не й обръщаме повече внимание, а да оставим клиентите да си поръчват :)

1. регистриране на домейн
2. регистриране на блог
3. редиректване на dns-ите към блогър
4. избор на шаблон
5. копи/пейст на до 10 поста
6. отстраняване на "блогър артефакти" ... каквото и да значи

цена 220 лв

кратко, ясно, много трудоемко и невероятно евтинко

.

ПП. нямаше по-голяма точка :D

Повтарям, услугата е за тези, които не могат да си направят сайт, тези които могат да си го правят сами. Нотариуса и той за един подпис взема 100 лева, е, и ? :) И, повярвяй ми отнема повече от два часа.

Последно редактирано:

ТЕО ТИ ВЗЕМИ КАЖИ КОИ СА ТЕЗИ КЛЮЧОВИ ДУМИ С ИМЕТО НА ФИРМАТА ПО КОИТО ТВЪРДЕШЕ ЧЕ СЪМ КЛАСИРАЛ И ТОГАВА ДАВАЙ МНЕНИЯ ЗА ТРУДА НА ХОРАТА

Горе