Правя евитини сайтове

От: Правя евитини сайтове

абе ******* (реших да ти спестя епитетите) - кои са имената на фирмите?

Мебели Сачански
Балкански 2010
Горал Интернешънъл

Признавам ти, че си от малцината хора, способни да ме извадят от равновесие. И преди да си започнал пак да се пенявиш - ключова дума е това, което пишеш в единствения правоъгълник на сайта google.com. Може да бъде съставена от повече от една дума, но пак се употребява в единствено число. Сега спокойно можеш да добавиш у портфолиото си класирането и по тези ключови думи - все първо и второ място. Невероятен успех! SEO техниката на 21 век, която (не)ползваш има наченки на AI - без да си разбрал си класираш клиентите и по име на фирмата им. Евала и дерзай!

И аз репортвам темата - писна ми окончателно.

абе ******* (реших да ти спестя епитетите) - кои са имената на фирмите?

Мебели Сачански
Балкански 2010
Горал Интернешънъл

Признавам ти, че си от малцината хора, способни да ме извадят от равновесие. И преди да си започнал пак да се пенявиш - ключова дума е това, което пишеш в единствения правоъгълник на сайта google.com. Може да бъде съставена от повече от една дума, но пак се употребява в единствено число. Сега спокойно можеш да добавиш у портфолиото си класирането и по тези ключови думи - все първо и второ място. Невероятен успех! SEO техниката на 21 век, която (не)ползваш има наченки на AI - без да си разбрал си класираш клиентите и по име на фирмата им. Евала и дерзай!

И аз репортвам темата - писна ми окончателно.

някъде да съм посочил, че оптимизирам сайтовете по тези имена ? ясно съм посочил ключовите думи, за които съм се разбрал с фирмите - удостоверение за търпимост, монтаж на мебели, тониране на латекс, готварски рецепти, които думи са пряко свързани с дейността им, аз не виждам никъде да съм посочил имената на фирмите,както твърдиш по-горе... сега ми отговори как се нарича човек, който твърди неверни неща, да ти подскажа ли ? КЛЕВЕТНИК И ЛЪЖЕЦ....репортвай, аз няма от какво да се притеснявам....

Последно редактирано:

Пламене пич, остави тая работа с блоговете, ходи в друг форум да ги рекламираш , тук е ясно , че сме хора които разбират от правене на сайтове, и няма да намериш балъци да ти дават по 200 лева за 30 минути работа.

Пламене пич, остави тая работа с блоговете, ходи в друг форум да ги рекламираш , тук е ясно , че сме хора които разбират от правене на сайтове, и няма да намериш балъци да ти дават по 200 лева за 30 минути работа.

потретвам, дано някой да схване, услугата е за тези които не могат, а не за тези които могат

Това ти казвам и аз, че тук всички могат,но дори и да не могат винаги ще се намери някои от форума които за 20-30 лева ще направи същия блог които предлагаш ти. Точно за това и всички те нападнаха , ако търсиш хора които не могат да се справят с един обикновен блог, отиди в форума на "bg-mamma"
там по може да намериш клиенти за тази цена. Няма да ти спамвам повече темата, Успех ти желая.

Това ти казвам и аз, че тук всички могат,но дори и да не могат винаги ще се намери някои от форума които за 20-30 лева ще направи същия блог които предлагаш ти. Точно за това и всички те нападнаха , ако търсиш хора които не могат да се справят с един обикновен блог, отиди в форума на "bg-mamma"
там по може да намериш клиенти за тази цена. Няма да ти спамвам повече темата, Успех ти желая.

тогава за какво са темите freelancers jobs and projects, търси , предлага и т.н. - само за отбрано общество ли става дума, само определени хора ли са оторизирани да постват и отговарят тук ?

Последно редактирано:

Здравей, ето и един доброжелателен съвет:
Пиши на админите да изтрият тази тема и опитай с нова обява, в която подробно да опишеш, какво предлагаш и за какви пари. В момента в тази тема само се закопаваш...
И още малко:
За всеки има място под слънцето, особено ако добре се рекламира, ако се старае и има желание да работи...
Не предлагай неща, които не можеш да направиш и не можеш да гарантираш...
Учи се от конкуренцията и приемай съвети, когато ти се дават. Никой не е роден научен...
Ако искаш да намериш работа в този форум, първо е добре да си оправиш репутацията и да натрупаш малко добри мнения за себе си...

Успех!

не виждам смисъл да повтарям едни и същи неща, явно говорим на различни езици, моля админа да заключи темата

Re: От: Правя евитини сайтове

тогава за какво са темите freelancers jobs and projects, търси , предлага и т.н. - само за отбрано общество ли става дума, само определени хора ли са оторизирани да постват и отговарят тук ?

става дума за абсолютно свободен пазар в най чистия му вид, каквито са били всички пазари от зората на цивилизацията като се почне коприна в Китай преди христа... а не за сайт за обяви... Човек идва поства оферта и не чака като при обявите, минава друг пита за цената почва пазарлък, както е на всеки истински пазар, продавача е хубаво да се агументира защо му е цената му е такава, купувача пък хубаво да се аргументира защо стоката не струва толкова за да получи по добра цена ... като на всеки истински пазар ако пазарлъка стане по голям, се събират и зрители които също са свободни да имат мнение относно цената... Страничните мнения помагат купувач да се предпази от измама понякога помагат продавач да не се подценява демек истински пазар... Ако се оправиш на такъв пазар ще се оправяш още по добре на всеки не толкова свободен пазар

Българите сме били добри търговци през всичките години откакто сме на тази земя дори и по време на робството, Волжките Българи също са били страхотни търговци просто ми е странно как 50 години комунизъм так успяха да заличът търговски нюх устоял с векове...

От: Re: От: Правя евитини сайтове

става дума за абсолютно свободен пазар в най чистия му вид, каквито са били всички пазари от зората на цивилизацията като се почне коприна в Китай преди христа... а не за сайт за обяви... Човек идва поства оферта и не чака като при обявите, минава друг пита за цената почва пазарлък, както е на всеки истински пазар, продавача е хубаво да се агументира защо му е цената му е такава, купувача пък хубаво да се аргументира защо стоката не струва толкова за да получи по добра цена ... като на всеки истински пазар ако пазарлъка стане по голям, се събират и зрители които също са свободни да имат мнение относно цената... Страничните мнения помагат купувач да се предпази от измама понякога помагат продавач да не се подценява демек истински пазар... Ако се оправиш на такъв пазар ще се оправяш още по добре на всеки не толкова свободен пазар

Българите сме били добри търговци през всичките години откакто сме на тази земя дори и по време на робството, Волжките Българи също са били страхотни търговци просто ми е странно как 50 години комунизъм так успяха да заличът търговски нюх устоял с векове...

абсолютно съм съгласен с теб само че в случая съм заобиколен не от клиенти, а от конкуренти които все едно са си препикали територията ми търсят кусури и час по час ме призовават да се махам оттук.. в случая това каква услуга и на какво качество предлагам нямаше никакво значение, бях подхванат по дефоу с презумпцията , че съм некадърен, аз обаче не подвих опашка и мисля, че добре се защитих....все още не виждам какво ми е лошото на стоката и защо не си заслужава парите, не съм видял един убедителен довод, само клевети, обиди и безпочвени заяждания за дребни детайли..

примера, който даваш не е съвсем коректен, няма ги купувачите...а аз ще ти припомня един от основните закони на икономиката за търсенето и предлагането, когато се срещнат кривите тогава имаме покупко-продажба....така че това каква цена съм определил и какво качество на услугата си е моя работа....има ли покупка значи за някой това качество и тази цена са ок...а че ще има хора които ще плюят ама въобще не ми пука...още повече , че плюят неоснователно..не смятам да съм излъгал някого досега с качеството

Последно редактирано:

арееее, и ти coolice бате влезна в големото губене на време.

дано само няма храникла, че темата е точно това от което има нужда света - нищо. :)

и само да отбележа, че услугите са му за хора, които не разборат от правене на сайтове и търсят неговите евтини услуги. само, че не сме в такъв форум или аз се бъркам? явно заглавието СЕО, ППС, Интернет Реклама го е подвело.

абе купон да става....другото са глупости....

арееее, и ти coolice бате влезна в големото губене на време.

дано само няма храникла, че темата е точно това от което има нужда света - нищо. :)

и само да отбележа, че услугите са му за хора, които не разборат от правене на сайтове и търсят неговите евтини услуги. само, че не сме в такъв форум или аз се бъркам? явно заглавието СЕО, ППС, Интернет Реклама го е подвело.

абе купон да става....другото са глупости....

в криза сме, викам да спрат да се дават баснословни суми за семпли бизнес сайтове...та затова наминах да подбия цените....;) и за четвърти път повтарям, да услугите ми са за хора, които не разбират от правене на сайтове, които разбират да си ги правят сами...а и още нещо, къде пише , че форума е за скъпи услуги, ако съм пропуснал надписа покажи ми го...

Прайш ни тука някъф бесен дъмпинг бря не разбра ли?!
Или дигай ценити, или чупкатъ! :evil:
Щот шсъ съберем и штъ линчуваме. :D

Шми прай сайтове за 200 лв разбиш ли... Айш сиктир викам.

От: От: Правя евитини сайтове

Прайш ни тука някъф бесен дъмпинг бря не разбра ли?!
Или дигай ценити, или чупкатъ! :evil:
Щот шсъ съберем и штъ линчуваме.

Шми прай сайтове за 200 лв разбиш ли... Айш сиктир викам.

ндей ва бате, жената децата болни вкъщи, няма пари за ляб....и за ракия :)

Горе