H hiphopwe New Member Рейтинг - 0% 0 0 0 10 Юни 2010 #1 Правя сайтове за обяви Също така WEB дизайни (кодирани) ако някой се интересува да ми званне на тел: 0877767221 СКАЙП: eminem_maniaka_94
Правя сайтове за обяви Също така WEB дизайни (кодирани) ако някой се интересува да ми званне на тел: 0877767221 СКАЙП: eminem_maniaka_94
R ReminD Well-Known Member Рейтинг - 100% 34 0 0 10 Юни 2010 #2 От: Правя сайтове за обяви Също така WEB дизайни (кодирани) Готин скайп . Ника ти също е готин .
AMOUN Well-Known Member Рейтинг - 100% 25 0 0 11 Юни 2010 #3 От: Правя сайтове за обяви Също така WEB дизайни (кодирани) вий май сти набури
Николов Member Рейтинг - 100% 6 0 0 11 Юни 2010 #4 От: Правя сайтове за обяви Също така WEB дизайни (кодирани) Аз се интересувам, ама няк'во портфолио няма ли да дадеш?
От: Правя сайтове за обяви Също така WEB дизайни (кодирани) Аз се интересувам, ама няк'во портфолио няма ли да дадеш?
XXX Member Рейтинг - 0% 0 0 0 18 Юни 2010 #5 От: Правя сайтове за обяви Също така WEB дизайни (кодирани) bulchat каза: Аз се интересувам, ама няк'во портфолио няма ли да дадеш? Увеличете... Кво портфолио бе, баси, той вече е забравил, че прави сайтове, и че е пуснал обява.... Требеше и аз да се кръстим ХХХ_94_maniakа, мое па да вземе да ми връзва на вкусни тинейджърчици....
От: Правя сайтове за обяви Също така WEB дизайни (кодирани) bulchat каза: Аз се интересувам, ама няк'во портфолио няма ли да дадеш? Увеличете... Кво портфолио бе, баси, той вече е забравил, че прави сайтове, и че е пуснал обява.... Требеше и аз да се кръстим ХХХ_94_maniakа, мое па да вземе да ми връзва на вкусни тинейджърчици....