Не знам какъв търсиш но аз в началото на месеца си взех лазерен- чернобял на Brother с wifi. Много съм доволен, принтя от всяко закачено устройство в мрежата, включително имат и апп за телефон. Касетата принти 1500 страници капацитет и е нещо като 25 лв. Супер доволен.Аз имах желание за принтер, но май по натам ще да е.
Брои се !Дилдо с УСБ брои ли се за дигитална придобивка?
Аз имах желание за принтер, но май по натам ще да е. Ще трябва пак да разгледам темата за принтерите, преди няколко месеца имаше такива тук.
Ооо. Разбира се. Мерси много. Скоро надявам се.Мога да помогна с избора, когато решиш драскай.
Не знам какъв търсиш но аз в началото на месеца си взех лазерен- чернобял на Brother с wifi. Много съм доволен, принтя от всяко закачено устройство в мрежата, включително имат и апп за телефон. Касетата принти 1500 страници капацитет и е нещо като 25 лв. Супер доволен.
Брои се !
Е пусни линк де.
. Касетата принти 1500 страници капацитет и е нещо като 25 лв. Супер доволен.
Напиши в гуглето Brother TN-1090 тонер касета и виж резултатитеТи откъде ги купуваш?
В сайта е 44 лв https://www.brother.bg/supplies/laser/toner/tn/tn1090
Аз имах желание за принтер, но май по натам ще да е. Ще трябва пак да разгледам темата за принтерите, преди няколко месеца имаше такива тук.