Slavchev
Well-Known Member
До Нова година ще стане работата с тоя темп.Ликувай, народе.Удължиха го до края на месеца. Интересна работа защо.
До Нова година ще стане работата с тоя темп.Ликувай, народе.Удължиха го до края на месеца. Интересна работа защо.
То удължаването по нашите шири означава само едно - издънка, която се замазва с цел да се догони желаното, което пак не се случва.До Нова година ще стане работата с тоя темп.
Предполагам е с образователна цел, до 2 седмици сичкото българин ще знае хттп статус кодовете насън да ги бутнеш.Ликувай, народе.Удължиха го до края на месеца. Интересна работа защо.
Минаха... Купища глупави и ненужни въпроси, включително имаш ли печка, пералня, хладилник...От днес почват да обикалят преброителите. Лакомство или трик....
Over/Under да пуснем на колко пъти ще увеличават срока ?Срокът за обхода на преброителите се удължава до 10 октомври - НСИ Преброяване 2021
Преброителите ще могат да посещават домакинствата, сградите и жилищата до 20.00 ч. на 10 октомври 2021 година. На заседанието си днес правителството промени Решение № 61 от 21 януари 2021 г. и удължи срока за обход на преброителите с една седмица. Промяната се налага, тъй като удължаването на...census2021.bg
Днес имах тикче на бележката, сложена на врата ми.
Според мен до НГOver/Under да пуснем на колко пъти ще увеличават срока ?
Over 3.5 1.475
Under 3.5 2.475
предлагам
Да, и аз забелязах една ръчичка (до китката) стискаща здраво прът от решетката на клетката..само не разбрах номерчето дали е било разчетеноДнес имах тикче на бележката, сложена на врата ми.
Днес е последният ден от онлайн преброяването. Така че давай смело.Като приключи ще ви запозная от първа ръка за какъв тотален хаос става въпрос на места.
За мен по-интересното е друго. Дали най-накрая ще махнат прословутите мъртви души в избирателните листи, че там положението в трагично...Разбрахте ли сега, ако след 10-ти останат непреброени хора, те ще бъдат допълнини с данни от държавни регистри и ... други ? Абе не можахте ли да направите една карта с три инициални въпроса? Абе кой го измисли в една карта да има място за девет души, но да не било позволено да се попълнят повече от пет постоянно пребиваващи и шестия щастливец да се прехвърля на друга карта. Кой на кого е стринка, леля, чичо по майчина линия и трети братовчед?
Абе как може ПУ 1, 2 ,3, ако 2 липсва 3 да става 2? Кой го интересува дали имаш пералня и мотика? Нямаш право да искаш лични документи, но трябва да запишеш ЕГН.
Извода е като цяло един - взеха да се усещат, че пак омацаха нещата и в крайна сметка явно ще ги устрои и един лист с име, пък може и да е хвърчащ.
Очевидно е, че няма, очертава се наобратно. Сякаш всичко това е измислено за да не се получи преоброяването. За мен основния смисъл на преброяването беше точно този - реално преброените да компенсират поне до някаква степен тези "мъртви души". Иначе няма технологично време това да се отрази на идващите избори, но преброяването е на декада, така че това ще си стои доста време.За мен по-интересното е друго. Дали най-накрая ще махнат прословутите мъртви души в избирателните листи, че там положението в трагично...