Не обърнах внимание, че има друга тема. МерсиСлях темите, че се получиха 3 за по-малко от час. Оставих най-подходящото заглавие, защото се надявам другите да са само временно положение за създалата се ситуация. И аз не успявам да вляза, за да разгледам. Аз лично не бих си сложил подписа под такъв проект. И чета из мрежата, че била хакерска атака. Моя скромен опит и наблюдения други мисли ми навява.![]()
Моля, тамън още 2 се генерираха.Не обърнах внимание, че има друга тема. Мерси
Дотук доста неуспешно scale-ват. Като цяло за този тип поръчки според мен трябва да има доста стриктни критерии към изпълнителите. Колкото и да си добър, ако не си виждал милиони рикуести идващи в рамките на няколко часа, по-добре да се учиш някъде другаде.Казват че Scalefocus са правили софтуера.
За един неизчистен WP сайт.Казват че Scalefocus са правили софтуера.
Днес по обяд уцелих някакъв момент и за 2-3 минути се преброих, всичко зареждаше бързо. На картата бая се почудих как да се отбележа, не е домислено много. Останалото беше добре.
You searched for lorem - НСИ Преброяване 2021
census2021.bg
You searched for test - НСИ Преброяване 2021
census2021.bg
нормалните неща за WP сайтYou searched for тест - НСИ Преброяване 2021
census2021.bg
При това неъпдейтнат:Вордпреза е стара версия, как нема го хакнат.
Чак и Йоаст сложили, божееее.
Некой от фрийланс.бг го е правил това.
<!-- This site is optimized with the Yoast SEO plugin v15.2.1 - https://yoast.com/wordpress/plugins/seo/ -->
Анти-броячи появиха ли се вече?
— Биро (@mstefanov) September 7, 2021
Еее, не познах, само 2.5 млн. лева еАко ГЕРБ са правили сайта, значи струва около 120 милиона лева![]()
Това верно ли струва толкова.Еее, не познах, само 2.5 млн. лева е![]()
Някой запознат да каже, дали е фейк, на мен поне ми изглежда истинскоТова верно ли струва толкова.Ние тук за какви пари си продаваме сайтове, те за какви пари....нещо много голяма разлика има в разбиранията ни нещо. След като разгледах какво представлява сайта, спокойно можеше някой тук да го беше пуснал в Пазара за 300 лева.
![]()