Ти не те по различен. Отиди да научиш някъде математиката. Форума си има фаворит друг. Научи се да смяташ. Аз работа ще са намеря. Не от тук. Тук не съм била харесвана и оценена.Не препоръчвам на никой услугите на Александра Христова. Ужасно груба и неприятна за комуникация! Не си губете времето и потърсете друг преводач!
С това отношение, надали някой някога ще Ви наеме за каквото и да е било работа. Вижда се и от писанията Ви по-горе и от фийдбека Ви. Много се съмнявам че извън този форум, отношението Ви е различноТи не те по различен. Отиди да научиш някъде математиката. Форума си има фаворит друг. Научи се да смяташ. Аз работа ще са намеря. Не от тук. Тук не съм била харесвана и оценена.
Да не си губят времето и с неграмотник като теб.
.
След тази вечер, и преди евентуално да се вясна другия уикенд искам да видя истински форумен копирайт бой.Саше, Саше... Няма да ти се получат нещата с това отношение.
Тук не. Чао на всички.Саше, Саше... Няма да ти се получат нещата с това отношение.
А къде? Ще споделиш ли, че имам един бесен луд селендур, на който му търся също работа и място под слънцето?Тук не. Чао на всички.
Цяла седмица раздаваш "чао" наляво и надясно. Вместо да мелиш, вземи пални към някоя туристическа дестинация, че е време да си починеш.Чао на всички. Пазете се.
С това отношение, надали някой някога ще Ви наеме за каквото и да е било работа. Вижда се и от писанията Ви по-горе и от фийдбека Ви. Много се съмнявам че извън този форум, отношението Ви е различно
Що се отнася за смятането, Вашата презюмция за часова ставка, която дори не сме коментирали беше абсурдна! Прилагам и screenshot
Виж файлът 24502