P proweb Active Member Рейтинг - 100% 24 0 0 12 Април 2018 #1 Здравейте търся Преводач от БГ на Румънски, Турски, Полски, Английски Текста е кратък, търся перфектен превод-плащам добре.
Здравейте търся Преводач от БГ на Румънски, Турски, Полски, Английски Текста е кратък, търся перфектен превод-плащам добре.
SimonnaG New Member Рейтинг - 0% 0 0 0 1 Май 2018 #3 Здравейте, владея перфектно английски и смятам, че бих била полезна. Ако се интересувате от мен- пишете ми! Поздрави, Симона
Здравейте, владея перфектно английски и смятам, че бих била полезна. Ако се интересувате от мен- пишете ми! Поздрави, Симона
Александра Христова Active Member Рейтинг - 0% 0 6 0 2 Май 2018 #4 Здравейте, Занимавам се с преводи от и на английски език от 2 години. Имам опит във всяка една сфера и познания, точност, коректност. Бих могла да бъда полезна.
Здравейте, Занимавам се с преводи от и на английски език от 2 години. Имам опит във всяка една сфера и познания, точност, коректност. Бих могла да бъда полезна.
PishaStatii Member Рейтинг - 0% 0 0 0 21 Юни 2018 #5 Здравейте, Търсите ли все още преводач от/на полски?