AssA New Member Рейтинг - 100% 6 0 0 18 Януари 2010 #1 благодаря на хората дет .. съ мислят на мн мн знаещи ! Последно редактирано: 23 Януари 2010
AssA New Member Рейтинг - 100% 6 0 0 22 Януари 2010 #2 От: Превод от en на bg и обратно никой ли не иска преводи или статий? на добри цени ?
J just Active Member Рейтинг - 100% 8 0 0 22 Януари 2010 #3 От: Превод от en на bg и обратно Статии, не се пише с Й. Сори, ама не мога да се въздържа...
harkon New Member Рейтинг - 100% 23 0 0 22 Януари 2010 #4 От: Превод от en на bg и обратно just каза: Статии, не се пише с Й. Сори, ама не мога да се въздържа... Увеличете... Той визира римски пълководец. :mrgreen:
От: Превод от en на bg и обратно just каза: Статии, не се пише с Й. Сори, ама не мога да се въздържа... Увеличете... Той визира римски пълководец. :mrgreen:
J just Active Member Рейтинг - 100% 8 0 0 22 Януари 2010 #5 От: Превод от en на bg и обратно Хмм... Мерси. ПС: Аз не се заяждах. Просто ,май си го пише така. Не е хубаво или правилно. Ако предлага такава граматика... Ауч! >.<
От: Превод от en на bg и обратно Хмм... Мерси. ПС: Аз не се заяждах. Просто ,май си го пише така. Не е хубаво или правилно. Ако предлага такава граматика... Ауч! >.<
AssA New Member Рейтинг - 100% 6 0 0 23 Януари 2010 #6 От: Превод от en на bg и обратно ами ще те накарам 4 години в англия и да не пишеш на бг и после ми се отваряйте !
От: Превод от en на bg и обратно ами ще те накарам 4 години в англия и да не пишеш на бг и после ми се отваряйте !
Kirev Active Member Рейтинг - 100% 23 0 0 23 Януари 2010 #7 От: Превод от en на bg и обратно Като си бил в Англия, не си държал *** за топките? Ако не владееш дадено нещо, не го предлагай! Аман от "пишман freelancer-и"!
От: Превод от en на bg и обратно Като си бил в Англия, не си държал *** за топките? Ако не владееш дадено нещо, не го предлагай! Аман от "пишман freelancer-и"!
AssA New Member Рейтинг - 100% 6 0 0 23 Януари 2010 #8 От: Превод от en на bg и обратно ноо комент простооо........................хора без работа така си спамят по цял ден Последно редактирано: 23 Януари 2010
От: Превод от en на bg и обратно ноо комент простооо........................хора без работа така си спамят по цял ден
AssA New Member Рейтинг - 100% 6 0 0 23 Януари 2010 #9 От: Превод от en на bg и обратно Kirev каза: Като си бил в Англия, не си държал *** за топките? Ако не владееш дадено нещо, не го предлагай! Аман от "пишман freelancer-и"! Увеличете... ако искам мнения ще те питам .. излишен спам ..според мен .. като си нямате работа си я намирайте не ми спамете в темата аман от мн надъхани..
От: Превод от en на bg и обратно Kirev каза: Като си бил в Англия, не си държал *** за топките? Ако не владееш дадено нещо, не го предлагай! Аман от "пишман freelancer-и"! Увеличете... ако искам мнения ще те питам .. излишен спам ..според мен .. като си нямате работа си я намирайте не ми спамете в темата аман от мн надъхани..