vasil2018 Member 30 Ноември 2018 #1 Здравейте занимавам се с афилиайте програма на бет сайтове но немога да си намеря реферали от Феисбук си рекламирам но блокират ми страниците бихте ми помага ли .
Здравейте занимавам се с афилиайте програма на бет сайтове но немога да си намеря реферали от Феисбук си рекламирам но блокират ми страниците бихте ми помага ли .
mobilio Well-Known Member 30 Ноември 2018 #3 Със какво да ти помогнем? Фейса ги блокира. Не можеш да пуснеш реклами нито у Фейса нито у Гогол. Остава само SEO. А там е една...
Със какво да ти помогнем? Фейса ги блокира. Не можеш да пуснеш реклами нито у Фейса нито у Гогол. Остава само SEO. А там е една...
tedkata_m Well-Known Member 30 Ноември 2018 #5 Ееее, най-после бещо петъчно, забавно. Смях се с глас. Пом агаИте бе, хора!
nikolai.mt Well-Known Member 30 Ноември 2018 #8 Лоша ра бо та неграмотни хо рада пра вятонлайн биз нес
desoe Well-Known Member 3 Декември 2018 #13 vasil2018 каза: Предлагайте работа от интернет !! Увеличете... Стани руски трол, чувам че Путягата плаща добре
vasil2018 каза: Предлагайте работа от интернет !! Увеличете... Стани руски трол, чувам че Путягата плаща добре
vasil2018 Member 3 Декември 2018 #14 desoe каза: Стани руски трол, чувам че Путягата плаща добре Увеличете... Добре така ше си направя Благодаря.
desoe каза: Стани руски трол, чувам че Путягата плаща добре Увеличете... Добре така ше си направя Благодаря.