Предлагаме работа на пълен работен ден

От: Предлагаме работа на пълен работен ден

не за друго, но малко по про. като очакваме, изисквания, еди какво си, ние сме, целим. даже няма и какво в раб. време. аз лично ако си търсех работа, не бих се отнесъл сериозно към тази оферта, защото и човека пуснал я е не се е отнесъл. може ли такова нещо, ти виждал ли си оферти на истински бизнеси?

ето ти един пример: evolink.com/?cid=8&spid=53

и това е българска компания, ако видиш на западните, ще си кажеш, абе аз какво съм драснал. не искам да те критикувам, но тук или ще си намериш много сериозен човек, защото познавам ествеството на форума или ще бъдещ разкритикуван много лошо, което се е ислучва. и всички това зависи и само от твоето представяне. лошото е, че не само ти се представяш, но и фирмата, която седи зад теб.

искам това да е нещо като УРОК за всеки работодател, желаещ да публикува обява тук във форума под една или друга форма. много е важно какво и как ще го представиш, защото това са реално и първите впечатления на самия кандидатстващ. не е никак професионално и да не си следиш темата, защото никой няма да ти задава въпроси на мейл, при положение, че тук контакта е идея по-директен и всеки може да участва, като в дискусия.

П.П: преди няколко дни се зачудих "абе защо не работя за някой", днес си отговорих отново. :)
 
От: Предлагаме работа на пълен работен ден

До: Неизвестни ООД
На вниманието на HR-отдел


ОТНОСНО: Автобиография и мотивационно писмо за обявената позиция "РАБОТА-МЕЧТА"


Притежавам уменията, изисквани в обявата Ви. Каквото не знам, ще науча, не съм дебил. И, да, има неща в живота, които бих ги правила от чист ентусиазъм, но за съжаление трябва да ви съобщя, че работата, която предлагате, не е едно от тях.

Усъвършенствам се непрекъснато и без вас, защото съм любознателен човек и мисля, че животът има смисъл и без да се гърбиш от работа.

Абсолютно не съм готова за работа под напрежение, както и извънреден труд, освен ако за това не се плаща солидно.

Честно казано, боли ме за целите на вашата компания, ако със заплатата не мога да покрия всичките си текущи разходи, плюс и да ми остане за рокли, книги, пътуване, излизане и спорт.

Комуникативна съм в приятно и учтиво обкръжение, паля от четвърт като ме дразнят.
Псувам на няколко езика, но сериозна кореспонденция мога да водя само на майчин и английски език. Следвах близо 100 години и считам за успех факта, че въобще завърших университет в тази държава.

Факт е, че ще ви напусна, когато получа по-добър шанс за развитие.

Реагирам само и единствено на положителна стимулация. Не ме задушавайте с тестове и разните там тийм-билдинг западни глупости. Ако много държите на тях, то предложете ми западна заплата и условия на труд.

Работя на принципа колкото пари, толкова музика. Също така, въобще не ме интересува, че сте на минус и очаквам, че се съобразявате със всички законови разпоредби и уважавате всички официални празници, както и годишния отпуск. Не съм от София, но бих дошла, ако заплащането и условията Ви ме удовлетворяват.

С уважение,
Caprice
 
Re: От: Предлагаме работа на пълен работен ден


Това е пуснато от каприз втори пост в темата в която дадох линк дайде поне по една репутация :):beer:
 
От: Предлагаме работа на пълен работен ден

До: Неизвестни ООД
На вниманието на HR-отдел


ОТНОСНО: Автобиография и мотивационно писмо за обявената позиция "РАБОТА-МЕЧТА"

И ко беше това? :?:
 
От: Предлагаме работа на пълен работен ден

И ко беше това? :?:

Гавра със средностатистически посткомунистически цървул незнайно защо наречен бизнесмен и неговата колония от роби-идиоти незнайно защо наречена фирма
 

Горе