Deco90
Active Member
Здравейте, търся един или двама човека да работят с нас на база дропшипинг. Става въпрос за Дропшипинг на сувенири, подаръци и бижута (Сваровски elements) . Комисионната е 25 процента. Цените са доста приемливи и приятни за клиента. Може да продавате разбира се и с по-висока надценка, защото някой продукти определено са по-евтини в повечето магазини и дори Емаг Комисионните се изплащат в началото на месеца или ако направите 100 лв комисионна. Все пак за да сте сигурни, че ние сме отговорни како Вас Търсим двама-трима човека най-много за в началото. Ако имате интерес пишете ми на лично съобщение. Търсим хора с опит, които знаят какво е дропшипинг и имат желание да докарват допълнителен доход, със сигирност тук има много такива. Всеки, който има фирма или може да покаже опит/дистрибуторна мрежа в продажбите е с предимство. Работим за сега само с Еконт Ако имате интерес, пишете ми на лично с информация за Вас. Не търсим много хора, защото количествата за сега са малко и не искаме да се случва дублиране на поръчки. Имаме сайт, който в момента е само за дропшипъри и тепърва ще се добавят още повече привлекателни продукти и самия сайт ще бъде по-бърз и с редизайн. Насреща съм за всякакви въпроси.
Поздрави
Поздрави