Thebusiness
Member
Предлагам : Изпращане на страници по директории и други.
Предлагам:
Ръчно изпращане на сайтове в български директории.
Ръчно изпращане на сайтове в чуждоезикови директории.
Изпращането става или чрез ваш или чрез мой списък.. Ако се интересувате от мой списък,ще ви го предоставя на ЛС.
Изпращането става в рамките на 24-48часа. [Зависи и от броя сайтове за изпращане]
Какво получавате като репорт?
В края на услугата получавате Screenshot, за приемането на сайта ви във всяка една директория. Ако списъка се състои от 50 директории примерно,то накрая ще получите .rar архив с 50 screenshot-а вътре.
Как мога да платя?
Можете да платите чрез paypal или банков превод. [за по-големи суми]
Защо си играя да изпращам сайтове?!
Защото в момента събирам $$ и всяка една странична работа ми е в полза
Гаранция за качество!
Доказателство
Email : [email protected]
П.п
Играл съм си 1 час да оформям офертата така,че моля ви да не пишете излишни мнения. Само сериозни хора.. т.е по темата
Ако има въпроси,питайте.
Предлагам:
Ръчно изпращане на сайтове в български директории.
Ръчно изпращане на сайтове в чуждоезикови директории.
Изпращането става или чрез ваш или чрез мой списък.. Ако се интересувате от мой списък,ще ви го предоставя на ЛС.
Изпращането става в рамките на 24-48часа. [Зависи и от броя сайтове за изпращане]
Какво получавате като репорт?
В края на услугата получавате Screenshot, за приемането на сайта ви във всяка една директория. Ако списъка се състои от 50 директории примерно,то накрая ще получите .rar архив с 50 screenshot-а вътре.
Как мога да платя?
Можете да платите чрез paypal или банков превод. [за по-големи суми]
Защо си играя да изпращам сайтове?!
Защото в момента събирам $$ и всяка една странична работа ми е в полза
Гаранция за качество!
Доказателство
Email : [email protected]
П.п
Играл съм си 1 час да оформям офертата така,че моля ви да не пишете излишни мнения. Само сериозни хора.. т.е по темата
Ако има въпроси,питайте.
Последно редактирано: