Здравейте, след известен период на застой, в който прилагах знанията си по немски език в друга насока, реших отново да се занимавам с правенето на преводи към predpriemach.com. Тъй като от известно време съм твърде отдалечен от креативното предприемаческо общество на сайта, смятам да започна с по-достъпни цени за тези от Вас, които имат нужда от преводи. Така с времето и контактите ни ще мога да спечеля отново Вашето доверие и да Ви докажа, че сте направили правилния избор.
За тези от Вас, които се интересуват от нивото ми на познание на езика: Зад гърба си имам два международни сертификата - немски и австрийски: Оsterreichisches Sprachdiplom (ОSD) Niveau C1, както и Deutsches Sprachdiplom (DSD), също на ниво С1, както и множество преводи.
Ще се радвам да Ви бъда от полза!
Христо Илиев
За тези от Вас, които се интересуват от нивото ми на познание на езика: Зад гърба си имам два международни сертификата - немски и австрийски: Оsterreichisches Sprachdiplom (ОSD) Niveau C1, както и Deutsches Sprachdiplom (DSD), също на ниво С1, както и множество преводи.
Ще се радвам да Ви бъда от полза!
Христо Илиев