Предлагам автоматично пренаписване на статии

ADWORDSER

Banned
Рейтинг - 84.6%
22   4   0
Здравейте,
Предлагам автоматично пренаписване на статии посредством скрипт,който аз съм писал. Скрипта извършва следното - размества параграфи и изречения с цел създаване на авторски контент :)

В 80% от случайте текста запазва смисъла си, но има и изключения когато статиите стават безсмислени.

Това е идеално решение за някакъв ваш домейн без съдържание, защото с пренаписаните статии вие ще имате контент, било то и не много удачен за четене. Но това не ви пречи да наслагате реклами и да припечелвате от трафика, който гугъл ще ви докара.

Услугата се извършва за статии на всякакви езици и дължини. Цена за 1 статия - 0.40лв

За поръчки над 15 статии отстъпки :)

От: Предлагам автоматично пренаписване на статии

Чрез размества параграфи и изречения не се прави авторски (оригинален, уникален или както искаш го наречи) контент.

Дай някакво демо да видим все пак за какво става въпрос. Може и да не съм разбрал правилно.

оригинал - http://www.kirev.net/2010/12/obzor-za-2010-godinata-na-zagubite.html
надявам се колегата кирев да не се сърди, че ползвам негова статия за демо

скрипт -
Нека успехът Ви преследва навсякъде, а щастието да бъде неотлъчна част от Вашето ежедневие! И понеже няма да имам възможност да пиша утре, понеже ще празнувам в Пловдив, искам от сега да Ви пожелая една наистина по-добра и щастлива 2011 година! В оптимизма му е майката. Смятам да пристъпя в нея с гордо вдигната глава и желание за по-добър живот!

Сега предстой нова, надявам се, по-добра година за всички нас. Дали ще се окажа прав, може би ще разберем след известно време. Не очаквам където и да е другаде, да ми разпънат червено килимче, но очаквам нещо по-добро от това, което ми се предлага тук, в родината. Ще потърся реализация извън България, както винаги ми се е искало.

И понеже вече не остана нищо, което да ме задържа в града, където живея в момента, съм решил, че при първа възможност ще се махна от тук. Аз съм човекът, който трябва да разреши проблемите си и да си осигури по-светло бъдеще. Реших, че ако продължавам да оставям нещата на самотек, няма как да се оправят. Осмислих живота си, колкото и неприятен да е в момента, поради семейни проблеми.

Започнах да обръщам повече внимание на себе си и като визия, и като здравословно състояние, въобще от всяка гледна точка. Вдигнах глава, съвзех се. Просто разбрах, че когато един човек е останал в миналото ни, значи има причина да не е в бъдещето ни. След един разговор с подходящия човек обаче, всичко си дойде на мястото. Работа, контакти с хората и пр.

Все неприятни неща, които даваха отражение върху всичко, което вършех. Самосъжалявах се. Нямах желание за живот. Не намирах смисъл в нищо.

Всички тези загуби повлияха отрицателно на психиката ми и бях изпаднал в период, в който всичко беше сиво. Къде скъпи за мен, къде не толкова... Нарекох я годината на загубите, защото наистина загубих не малко хора от живота си. Не смятам да изпадам в подробности, а просто да споделя нещата, които ми се случиха през тази година.

След като публикувах равносметката ми в бизнес план за 2010 година, която вече изтрих, понеже съм нарушил някои правила на "спонсорите" ми, реших да направя един обзор и в личен план.

нека си има сайтове :)
който иска да ме ползва мен :)
имам скрипт, който съм си писал сам и няма как да ми създаде ядове :)

защо си се мъчил да пишеш скрипт, като го има това готово навсякъде, плюс със много повече екстри

Интересен пасаж, особено ако го извадиш от контекста си е достойно за еротичен разказ "В оптимизма му е майката. Смятам да пристъпя в нея с гордо вдигната глава и желание за по-добър живот!" Само въображението може да илюстрира как се пристъпва в нечия майка с гордо вдигната глава

Горе