Предлагам банер реклама в медиен сайт с 80 000 посещения дневно

Статус
Not open for further replies.
От: Предлагам банер реклама в медиен сайт с 80 000 посещения дневно

Може би има начин да се направи подобен скрипт за показване на рекламата само на посетители от чужбина...

Може би има начин да се направи подобен скрипт за показване на рекламата само на посетители от чужбина...

Ако има начин за това, имам интерес. Искам пилотно да пробвам аз 30 дни. Не ми трябва цена на импресии или клик. Трябва ми цена за месеца.
Банера ще се показва на 12-13% от посетителите, което ти оставя позицията почти свободна. Цената трябва да отразява това.
Моля за оферта на лично.
Освен това, как стой въпроса с правата за публикуване? Имате ли писменно съгласие от всички медии, който агрегирате? Не, че това ще ме спре, но все пак.

Работил съм с mihluzin и мога да кажа че съм Правил бизнес не веднъж със него и винаги е бил точен към мен. посетителите са реални, а не чрез някакви схеми - лично съм се убедил чрез статистики.

По темата: трафика е супер и цената си е супер за България - а големите български компании нека да пръскат и дават милиони левове годишно на сайтове които искат 10-15 лв за 1000 импресии
:)

Съжалявам, но в момента не мога да ви дам оферта за подобна реклама, която да се показва само за посетители от чужбина. Чисто технически не мога да го направя.

Съжалявам, но в момента не мога да ви дам оферта за подобна реклама, която да се показва само за посетители от чужбина. Чисто технически не мога да го направя.
Това е доста лесно. Даже май може и с джава скрипт да се направи. Ако имаш интерес кажи да пробвам нещо.

Изчистих темата, искам да кажа:

- Без излишни караници и спорове, и други подобни извън темата, ако искайте създайте нова.
- Ако имам измама и друго, нека се репортне, а не спам в темата, все пак бизнес се прави тук.
- Кой какъв сайт бил, не знам дали има нещо общо с офертата на потребителя.

Ще се трие всичко, което е извън темата. Не прецаквайте бизнеса на хората тук, често се случва вече. ;)

Моля, продължете с търговията.

От: Re: Предлагам банер реклама в медиен сайт с 80 000 посещения дневно

Изчистих темата, искам да кажа:

- Без излишни караници и спорове, и други подобни извън темата, ако искайте създайте нова.
- Ако имам измама и друго, нека се репортне, а не спам в темата, все пак бизнес се прави тук.
- Кой какъв сайт бил, не знам дали има нещо общо с офертата на потребителя.

Ще се трие всичко, което е извън темата. Не прецаквайте бизнеса на хората тук, често се случва вече. ;)

Моля, продължете с търговията.
Бизнесът на хората не се прецаква с даване на информация,която е важно да се знае от потребителите,а със съвсвем други похвати,но това е друг въпрос...Явно в този форум ще се толерират дребните тарикати :)

Re: От: Re: Предлагам банер реклама в медиен сайт с 80 000 посещения дневно

Бизнесът на хората не се прецаква с даване на информация,която е важно да се знае от потребителите,а със съвсвем други похвати,но това е друг въпрос...Явно в този форум ще се толерират дребните тарикати :)
В този форум се толерира честността. Ако има нередности, има репорти и се прилагат доказателства.

Темата беше репортната от 5 човека и не беше за непълна информация, а за неясни включвания. Като не ви кефи, не търгувате, ако ви излъжат казвате и банваме. Толкова е просто. Не се толерира никога някой да терикатее, най-вече за сметка на някой, който иска да прави бизнес тук.

Човекът си каза как го прави, на който му изнася - плаща, който не - пасува. И на мен не ми се плаща бензин за 3 лева литъра, но не съм застанал с високоговорител пред някой Лукойл да пропагандирам за нечестно ценообразуване. Просто не им го купувам. :)

Посещенията не ми се виждат реални.
С всеки refresh на страницата в tyxo посещенията се трупат с доста цифри нагоре.
Май имате script-че :)

Посещенията не ми се виждат реални.
С всеки refresh на страницата в tyxo посещенията се трупат с доста цифри нагоре.
Май имате script-че
Посещенията са абсолютно на 100% реални. Всеки рекламодател при нас получава подробна статистика за трафика.

Единствения скрипт, който ползва сайта е скрипт за автоматично публикуване на статиите във ФБ.

Единствения скрипт, който ползва сайта е скрипт за автоматично публикуване на статиите във ФБ.

Toчно заради тези скриптове хванат ли те, ще забранят всякакъв вид скрипт от сайта ти.
Та не ми стана ясно как за секунди се трупат по 20 посещения?

Toчно заради тези скриптове хванат ли те, ще забранят всякакъв вид скрипт от сайта ти.
Та не ми стана ясно как за секунди се трупат по 20 посещения?
Това е ФБ АПИ (срипта е във ФБ, а не на сайта), и е напълно легално, съобразено с правилата на ФБ. Това е на принципна на РСС, като единственото нещо, което прави е да взима поста от сайта и да го публикува във фен страниците във ФБ (които са около 600К фена вече, затова и трафика е голям).
Така че уважаеми всичко е абсолютно законно, легално и трафика си е съвсем реален - погледнете, коментарите, препоръчванията и т.н. на всяка публикация...

Това е ФБ АПИ (срипта е във ФБ, а не на сайта), и е напълно легално, съобразено с правилата на ФБ. Това е на принципна на РСС, като единственото нещо, което прави е да взима поста от сайта и да го публикува във фен страниците във ФБ (които са около 600К фена вече, затова и трафика е голям).
Така че уважаеми всичко е абсолютно законно, легално и трафика си е съвсем реален - погледнете, коментарите, препоръчванията и т.н. на всяка публикация...
И се заклеваш, че не си ползвал скрит лайк бутон или подобно в този или друг свой сайт, така ли да разбираме?

И се заклеваш, че не си ползвал скрит лайк бутон или подобно в този или друг свой сайт, така ли да разбираме?
Кое от "Единствения скрипт, който ползва сайта е скрипт за автоматично публикуване на статиите във ФБ. " не разбра?!?!!?

Кое от "Единствения скрипт, който ползва сайта е скрипт за автоматично публикуване на статиите във ФБ. " не разбра?!?!!?
Искаш да кажеш,че във фейсбук никога не са публикувани статии ,за които се искат 18 години и трябва да цъкнеш "Да" или "Не",не е бил слаган скрит Like бутон към официалната страница на сайта (Новината),така ли?Питам като потенциален клиент,може и да ме убедиш да рекламирам продукта си в твоя сайт,все пак малко са сайтовете в България,които за кратко време стават толкова популярни. ;) Предполагам има някаква скрита иновация в този иначе професионален сайт за новини,в който всички статии са копирани?Интересно ми е как преди време ми направи поръчка за страницата ти Родопчани,която беше едва 80 души на 01.12.11,а сега над 40 хиляди,предполагам си я напълнил със снимки като тази http://www.facebook.com/photo.php?f...52377146.60114.275751679127140&type=1&theater ,която оставям без коментар Всеки,който разбира от ФБ ще види,че страницата е активна през 7-10 дни,а в периода май-юли няма никакви публикации...Или ти си най-големият тарикат тук,или ние нищо не разбираме и само си правим илюзии.Ако ми дадеш отговор на тези въпроси,пак повтарям имам реален интерес,бих рекламирал при теб,дори дългосрочно.

Последно редактирано:

А ти да знаеш българската граматика, а? Да си чувал за минало време?!!??? А защо пропусна това "....или друг свой сайт...." , а?

Ползвал е, веднъж бях харесал страницата му във фб без да съм цъкал на Like, мисля, че беше някакъв линк...

Статус
Not open for further replies.

Горе