Предлагам дропшипинг на над 1000 артикула

Здравейте, интересувам се от продуктите, които предлагате. Смятам да стартирам онлайн магазин и бих искала да си сътрудничим. Благодаря
 
Здравейте,
може ли информация и на мен?

имам онлайн магазин на Английски, но искам да го разширя.
ще опитам да продавам и вашите артикули на subdomain

Благодаря!
 
Здравейте! Ние сме дропшипинг доставчик и предлагаме разнообразие над 2000 артикула. Те са в категории дрехи, обувки, дребни мебели, и тн.

Може да очаквате от нас:
1. Коректност
2. Наличност от над 2000 артикула от различни типове стоки
3. Бързи доставки до клиентите
4. Високи комисионни
5. Бързина в отговорите
6. Бързи и адекватни решения на проблемите с клиентите
7. Точност с плащанията

При първа невзета поемам куриерските услуги.

Заповядайте при нас
Popov Products Group - вашият доставчик
Влезте през линка и ще ви одобря. Като ви одобря там съм описал най основните неща.

При въпроси може да ми пишете на лични или да ми звъннете на 0876704143
 
Последно редактирано:
Този Попов продуктс не предлага файл или фийд. При 2 000 артикула ще падне яко вмъкване на продукти. Не се работи така пич. Като имаш по няколко снимки да речем 3, имаш линкове за сео 1, име на продукт 1, описание 1, подробно описание 1, характеристики например 3, цена 1 общо до тук 10 действия по 2000 прави 20 000 цъкания за да внесеш продуктите ръчно. Браво голям партньор си ПОПОВ. Тези 20 000 цъкания ще ги правя 2 месеца през което време ще си смениш например цените 3 пъти и трябва да ти се обходят наново продуктите. Прави се със синхронизация и файлове или фийдове. Ама явно всички проявили интерес са балъци, какъв интерес може да имаш, като не питаш първо за това.
 
Имам 10 000 продукта и работя по тях 1 месец и още не съм ги оправил. А са импортирани продуктите с фийдове и файлове.
 
ЗДРАВЕЙТЕ, ПРОЯВЯВАМ ИНТЕРЕС. ЗАПОЗНАТА СЪМ ПО ПРИНЦИП ЗА НАЧИНА НА РАБОТА ЗАЩОТО РАБОТЯ КАТО ДРОПШИПЪР НА ДРЕХИ И АКСЕСОАРИ, НО СТОКИТЕ СА МАЛКО А АЗ ИМАМ МНОГО СВОБОДНО ВРЕМЕ. ТАКА ЧЕ СЕ ИНТЕРЕСУВАМ ОТ ТОЧНИТЕ УСЛОВИЯ И НАЧИНА НА РАБОТА И ЗАПЛАЩАНЕ ПРИ ВАС.
 
Здравейте! който има интерес да влезе в групата или да ми се обади. Ами такъв ми е принципа на работа и в момента нямам фийд, понеже нямам сайт. Затова са така качени. Като направя сайт ще има фийд.
 
Здравейте, има ли възможност освен комисионна, вашите партньори да печелят и от тяхна надценка тъй като някои може да продават на търг :)
Благодаря
 
Здравейте,

моля изпратете списък с вашите продукти и актуални цени.

също - имате ли product live feed? URL?
 

Горе