valve Member Рейтинг - 0% 0 0 0 29 Юли 2016 #1 Здравейте От близо 1 година се занимавам с Wordpress и мога ви изработя сайт посредством платформата Wordpress, също така предлагам преводи на сайтове нужно е само да ми предоставите файловете за предов от Английски ако имате въпроси тук в темата или на ЛС. С Уважение: Томислав Василев 1 Демо: Последно редактирано: 29 Юли 2016
Здравейте От близо 1 година се занимавам с Wordpress и мога ви изработя сайт посредством платформата Wordpress, също така предлагам преводи на сайтове нужно е само да ми предоставите файловете за предов от Английски ако имате въпроси тук в темата или на ЛС. С Уважение: Томислав Василев 1 Демо:
R ReminD Well-Known Member Рейтинг - 100% 34 0 0 29 Юли 2016 #2 От: Предлагам изработа на уеб сайтове посредством Wordpress и преводи на сайтове Портфолио може ли?
valve Member Рейтинг - 0% 0 0 0 29 Юли 2016 #3 От: Предлагам изработа на уеб сайтове посредством Wordpress и преводи на сайтове За съжаление нямам портфолио, имам само снимката от сайта който бях направил и го продадох на мой клиент apetitko.com С уважение: Томислав Василев Гл.Администратор Renthost.ga VioletaStore.eu Добавям още снимки от новите ми проекти Проект 2: Последно редактирано: 31 Юли 2016
От: Предлагам изработа на уеб сайтове посредством Wordpress и преводи на сайтове За съжаление нямам портфолио, имам само снимката от сайта който бях направил и го продадох на мой клиент apetitko.com С уважение: Томислав Василев Гл.Администратор Renthost.ga VioletaStore.eu Добавям още снимки от новите ми проекти Проект 2: