Що не се пробваш с конкурси, ето ти един вариант за едни бързи 100лв -
https://goo.gl/4o1XzM
На много конкурси съм участвал по фрийланс сайтовете и по 99designs и т.н.
Загуба на време е за мен лично - примерно за 99designs се пуска лого конкурс - кандидатстват 150 човек - оня избира 5 - те продължават да се състезават, после избира 3ма, накрая 2ма и накрая само 1 - като на всяка фаза предлагаш нов дизайн, или ревизия на стар...
Един път участвах за web дизайн на страница за 750 USD, оня държа конкурса 8 дни, като аз бях еин от двамата на финала - избра другия... равносметка - 8 дни загубени, 15 ревизии и 4 отделни дизайна на сайт.
И от конкурси ми писна...
Може да звуча като мрънкало, и като неудачник и като пут**... обаче, повярвайте ми, пробвал съм почти всичко в IT сверата - видеообработка, звукообработка, анимации, еLearning програми, игри, дизайн на сайтове, игри, логота, флаери, предпечат, adsense, admob.... почти всяка свера... не става е човек... не става....
Е ся ми хрумна с тия карикатури да пробвам, не съм художник, ама нещата горе-долу стават... икакво - мога ли да изкарам 1500-2000лв чисто на месец от това?... че да отворя фирма и да плащам осигуровки трудови и здравни?... да зимам чисто 1200-1500лв... едва ли...
Много проби, много грешки - 6 години... откакто съм на 18-19 сам работя...
Уморен съм.
ПП
Това, че аз не съм успял, не значи че други няма да успеят!
Явно не съм кадърен.