Здрасти пичове Някои може да са забелязали, че си направих една почивчица от форума за известно време, но това време свърши и реших да се позавърна. До скоро работех като дизайнер за една рекламна агенция но по различни причини прекъснах работа там. Сега искам да се отдам малко на фриланс проектчета и ми се ще да си намеря малко клиентела от тук Това, което ви предлагам в тази тема е специално изработка на лого. Пакета включва изработка на проект за лого, визитна картичка с това лого и бланка с хедър и футър с логото + информация за фирмата. От момента на заявката, гарантирано приключване на 3 работни варианта в рамките на 3 работни дни. Следва одобряване от страна на клиента на един от вариантите или изготвяне на други до достигане на желания от клиента ефект. В края се предоставят cdr, psd ( и други формати желани от клиента) файловете на одобрените проекти за лого, визитка и бланка. Цената на цялото удоволствие е само 40 лева (за сигурни съфорумци, с които се познаваме отдавна - намаления). При започване на работа се предплащат 10 лева капаро, а останалата част при избор на проект.
Мисля, че цената си е доста добра, при положение, че колеги се хващат за двойно повече пари да изработят същия обем работа.
При интерес от страна на клиент мога да предоставя портфолио на изработени лога за фирмите, които са се съгласили да предоставят работни или одобрени варианти.
ПС. Ако някой се чуди, още извършвам и останалите услуги описани в старото ми сайтче, преводаческа дейност - също. Просто подготвям нов онлайн проект.
Поздрави на всички, дано скоро имаме бизнес взаимоотношения с някой от вас
Мисля, че цената си е доста добра, при положение, че колеги се хващат за двойно повече пари да изработят същия обем работа.
При интерес от страна на клиент мога да предоставя портфолио на изработени лога за фирмите, които са се съгласили да предоставят работни или одобрени варианти.
ПС. Ако някой се чуди, още извършвам и останалите услуги описани в старото ми сайтче, преводаческа дейност - също. Просто подготвям нов онлайн проект.
Поздрави на всички, дано скоро имаме бизнес взаимоотношения с някой от вас