Happy George
Active Member
Добър вечер колеги! Както стана ясно от заглавието предлагам изработката дизайн с по няколко страници. Дизайна идва в PSD формат ,от вас идва кодирането /там не разбирам/. От вас се иска да ми обясните какво точно искате. Моля ,само сериозни хора да ми пишат , защото все пак искам да си видя дизайна в интернет след време. : )))
Аз съм млад дизайнер и имам само един изготвен дизайн на уебсайт. Надявам се тук да намеря още проекти ,които след време да мога да ползвам в портфолиото си.
И за хората ,които просто са видели темата ми ,но нямат нужда от дизайн. могат да си кажат мнението за първия ми дизайн. Надявам се и по опитни от мен да се включат ,за да дадат съвет или оценка на работата ми.
Ето го и първия ми дизайн , състои се от 4 страници.
Home
Portfilio
Contact
Service
Аз съм млад дизайнер и имам само един изготвен дизайн на уебсайт. Надявам се тук да намеря още проекти ,които след време да мога да ползвам в портфолиото си.
И за хората ,които просто са видели темата ми ,но нямат нужда от дизайн. могат да си кажат мнението за първия ми дизайн. Надявам се и по опитни от мен да се включат ,за да дадат съвет или оценка на работата ми.
Ето го и първия ми дизайн , състои се от 4 страници.
Home
Portfilio
Contact
Service