S Saphire Active Member Рейтинг - 100% 4 0 0 17 Юни 2013 #62 От: Предлагам - лога, визитки Тези последните изглеждат добре Харесва ми най-много май концепта с чергата
От: Предлагам - лога, визитки Тези последните изглеждат добре Харесва ми най-много май концепта с чергата
esvelkov Well-Known Member Рейтинг - 100% 8 0 0 17 Юни 2013 #63 От: Предлагам - лога, визитки Благодаря, и на клиента ми му хареса най-много тази концепция
esvelkov Well-Known Member Рейтинг - 100% 8 0 0 22 Декември 2013 #64 От: Предлагам - лога, визитки Здравейте, около Коледа и Нова година, ще съм малко по свободен и ще мога да изпълня и някоя друга поръчка, ако имате такива, разбира се.. На разположение съм, пишете ЛС тук или на esvelkov at gmail.com Поздрави и весело изкарване на празниците! Е.В.
От: Предлагам - лога, визитки Здравейте, около Коледа и Нова година, ще съм малко по свободен и ще мога да изпълня и някоя друга поръчка, ако имате такива, разбира се.. На разположение съм, пишете ЛС тук или на esvelkov at gmail.com Поздрави и весело изкарване на празниците! Е.В.
Ж Жанета Жекова New Member Рейтинг - 100% 1 0 0 29 Декември 2013 #65 От: Предлагам - лога, визитки Браво! Много добри неща. Успех!
esvelkov Well-Known Member Рейтинг - 100% 8 0 0 29 Декември 2013 #66 От: Предлагам - лога, визитки Благодаря!
esvelkov Well-Known Member Рейтинг - 100% 8 0 0 17 Юни 2014 #67 От: Предлагам - лога, визитки Здравейте, ако имате някакви поръчки, насреща съм. ЛС или на esvelkov @ gmail.com Поздрави!
От: Предлагам - лога, визитки Здравейте, ако имате някакви поръчки, насреща съм. ЛС или на esvelkov @ gmail.com Поздрави!