pipilota79
Member
Ето моята нова идея - във фейсбук страницата ми пуснах рубрика "Изпробвано от нас и вас". Тъй като тя е с женска насоченост изпробваме различни продукти, един се изпраща на наш фен, един изпробвам аз. След това коментираме и оценяваме дадения продукт на страницата. Мисля, че е ново и интересно, ако има желаещи да рекламират, т.е. да предоставят някакви подходящи продукти съм отворена за всякакви подходящи предложения.
Страницата ми е малка /4350/, но момичетата се интересуват, /всеки обича да получава подаръци/, с реални потребители, на български.
Бих искала да чуя и как ви се струва като идея, конкурсите във фейсбук вече малко поомръзнаха, на хората им трябва нещо ново и интересно. Вероятно някои от вас ще използват моята идея, ще се радвам ако съм ви помогнала да освежите страниците си!
Страницата ми е малка /4350/, но момичетата се интересуват, /всеки обича да получава подаръци/, с реални потребители, на български.
Бих искала да чуя и как ви се струва като идея, конкурсите във фейсбук вече малко поомръзнаха, на хората им трябва нещо ново и интересно. Вероятно някои от вас ще използват моята идея, ще се радвам ако съм ви помогнала да освежите страниците си!