w1nner
Member
От: Предлагам нова услуга - абонаментни спортни предвиждания
Много точен анализ. Сачо обаче си мисля, че шансът Германия да ти излезне е 72%, а не 73%. Не, сериозно, ще ми обясниш ли примерно на този мач защо смяташ, че шансът е 73%, а не 72% или 74%? Малко смешно се получава. Разбирам да беше казал 70% да си каже човек, че даваш някакви приблизителни вероятности. Така все едно три дни си стоял над този мач, за да изчислиш точната вероятност, което всички знаем, че не е така. Както и знаем, че просто се опитваш да се правиш на голям специалист и то не особено успешно.
Също и ако беше толкова голям специалист поне щеше да знаеш за какво ти говори AMitrev.
Словения - Канада --- Прогноза 1, 91% шанс за упеваемост, коеф. 1.47
Португалия (19г.) - Норвегия (19г.) --- Прогноза 1, 95% шанс за успеваемост, коеф. 1.82
Румъния (21г.) - Германия (21г.) --- Прогноза 2, 94% шанс за успеваемост, коеф. 1.55
Турция - Беларус --- Прогноза 1, 96% шанс за успеваемост, коеф. 1.52
ЮАР - Испания --- Прогноза 2/2 (първо полувреме/краен изход), 93 % шанс за успеваемост, коеф. 1.65
Англия - Германия --- Прогноза 2, 73% шанс за успеваемост, коеф. 2.24
Белгия - Япония --- Прогноза 1, 87 % шанс за успеваемост, коеф. 1.69
Малта - Фарьорски острови --- Прогноза 1, 91% шанс за успеваемост, коеф. 1.95
Русия - Южна Корея --- Прогноза 1, 92% шанс за успеваемост, коеф. 2.05
Швеция - Португалия --- Прогноза Х, 61% шанс за успеваемост, коеф. 3.40
Съвет: Аз бих играл Русия и Испания в права колонка с 20 лв.
Да видим колко от тези мачове ще излезнат.
Много точен анализ. Сачо обаче си мисля, че шансът Германия да ти излезне е 72%, а не 73%. Не, сериозно, ще ми обясниш ли примерно на този мач защо смяташ, че шансът е 73%, а не 72% или 74%? Малко смешно се получава. Разбирам да беше казал 70% да си каже човек, че даваш някакви приблизителни вероятности. Така все едно три дни си стоял над този мач, за да изчислиш точната вероятност, което всички знаем, че не е така. Както и знаем, че просто се опитваш да се правиш на голям специалист и то не особено успешно.
Също и ако беше толкова голям специалист поне щеше да знаеш за какво ти говори AMitrev.