От: Предлагам писане на статии
Към администрацията: Абе имам едно предолжение - защо не махнете правилата за публикуване в пазара?
Преди десет минути пуснах рипорт точно за тази тема, че не е на мястото си (беше в секция онлайн бизнес), защото авторът се опитва да заобиколи действащите правила на форума. В частност визирам това
за да ви бъдат дадени права да отворите тема в подсекциите на Пазара е нужно да имате 10 постa, да сте регистриран от повече от 10 дни и да нямате дадена отрицателна репутация .
http://www.predpriemach.com/faq.php
Многократно сме обсъждали трябва или не трябва да има такова ограничение. Главният аргумент беше, че десетте поста и десетте дни престой са необходими просто за тест на новите членове.
Независимо от правилата, от тяхната ефективност, строгост и т.н. има едно златно правило: ПРАВИЛАТА СА ЗА ДА СЕ СПАЗВАТ
Сега, моля, обяснете ми защо местите тема на потребител регистриран днес, с четири мнения и с червена репутация?
Следващото въпрос, на който не очаквам отговор, защото той е към мен самия: ЗА КАКЪВ ДЯВОЛ СИ ИГРАЯ ДА ПУСКАМ РИПОРТИ ЗА НАРУШАВАНЕ НА ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА КАТО САМАТА АДМИНИСТРАЦИЯ НАРУШАВА ПРАВИЛАТА?
Или има правила или няма. Ако с правилата се правят компромиси всички, които спазваме правилата изглеждаме като идиоти. Не веднъж съм пускал рипорти за същото нарушение и особено в последната седмица. Правя го единствено с цел да улеснявам вашата работа по спазване на правилата. След като явно това е абсолютно безполезно нямам никакво логично обяснение за себе си защо си губя времето с това.