Димитър Беловеждов Well-Known Member Рейтинг - 100% 24 0 0 27 Юли 2017 #81 Остават 3 дни до края на офертата, който иска може да се възползва За повече информация пишете тук ЛС или на имейл [email protected]
Остават 3 дни до края на офертата, който иска може да се възползва За повече информация пишете тук ЛС или на имейл [email protected]
Димитър Беловеждов Well-Known Member Рейтинг - 100% 24 0 0 1 Октомври 2017 #83 @Marta Martina Имате ЛС.
Димитър Беловеждов Well-Known Member Рейтинг - 100% 24 0 0 22 Ноември 2017 #84 Нова оферта! Ако някой публикува поне 3 статии, четвъртата е ще бъде качена безплатно.
jordan4023 New Member Рейтинг - 0% 0 0 0 6 Декември 2017 #85 Здравейте, може ли линк на сайт №5. Благодаря.
inspektora Active Member Рейтинг - 100% 14 0 0 18 Декември 2017 #87 Имам интерес, може ли сайтовете на лично. Проявявам интерес и за блога за обзавеждане, мебели и т.н. Благодаря!
Имам интерес, може ли сайтовете на лично. Проявявам интерес и за блога за обзавеждане, мебели и т.н. Благодаря!
Димитър Беловеждов Well-Known Member Рейтинг - 100% 24 0 0 18 Декември 2017 #88 @inspektora Имате ЛС!
Димитър Беловеждов Well-Known Member Рейтинг - 100% 24 0 0 5 Юли 2018 #91 До 10 юли предлагаме специална промоция: Годишен линк в страничната лента на някой от блоговете струва 15 лв. вместо 25 лв. Ако публикувате поне 5 статии, ще платите 25 лв. вместо 50 лв. Промоцията е до 10 юли, след което цените се връщат към стария вариант! За повече инфо пишете на ЛС или на [email protected]
До 10 юли предлагаме специална промоция: Годишен линк в страничната лента на някой от блоговете струва 15 лв. вместо 25 лв. Ако публикувате поне 5 статии, ще платите 25 лв. вместо 50 лв. Промоцията е до 10 юли, след което цените се връщат към стария вариант! За повече инфо пишете на ЛС или на [email protected]
Димитър Беловеждов Well-Known Member Рейтинг - 100% 24 0 0 5 Юли 2018 #92 Вече двама се възползваха от промоцията... Местата са ограничени, за да не се получават много линкове. Мога да приема най-много още 5 човека, така че пишете ми при интерес!
Вече двама се възползваха от промоцията... Местата са ограничени, за да не се получават много линкове. Мога да приема най-много още 5 човека, така че пишете ми при интерес!
sorel Member Рейтинг - 100% 7 0 0 6 Юли 2018 #93 Здравейте, може ли да ми изпратите на ЛС линк на сайт 6. Благодаря!
Димитър Беловеждов Well-Known Member Рейтинг - 100% 24 0 0 11 Юли 2018 #97 Дами и господа промоцията изтече... Пишете ми на мейла, но аз изрично упоменах срока на намалението на цените. Още повече, че тези блогове не са мои, а на фирмата, в която все още работя. Ако все пак има хора, които искат да поръчат по-голямо количество статии, можем да се уговорим отделно на ЛС.
Дами и господа промоцията изтече... Пишете ми на мейла, но аз изрично упоменах срока на намалението на цените. Още повече, че тези блогове не са мои, а на фирмата, в която все още работя. Ако все пак има хора, които искат да поръчат по-голямо количество статии, можем да се уговорим отделно на ЛС.