Предлагам платено пубикуване на ваши статии в мой сайтове и сателитни блогове с PR0, PR1, PR2, PR3.
За момента мога да предложа теми като;
PVC дограми (PR2) сателитен сайт и блог. Домейнът е .me
Кърти, чисти и извозва (блог) PR2 .com
Сайт на тема новини, спорт, лайфстайл, туризъм PR1 .com
Сайт на тема дом, клюки, секс, спорт, технологии PR0 .com
Условията са: Статия от 300 думи без заглавието с макс. 2 линка един към основния домейн и един към вътрешна страница.
Цената на 1 статия е 5 лева, а публикуването на статията става до 8 часа след като съм приел заявката.
В единия портал за новини, спорт, лайфстайл и туризъм освен статии предлагам и текстови линкове в дясното меню. До този момент има само 1 линк.Те са по 10 лева и са вечни.
Сайтовете имат малко посещения от Google, но тепърва се работи по тях и със сигурност имат бъдеще.
За повече подробности може да ми пишете на ЛС.
Между другото имам доста сателитки с PR0 или без PR, в които можем да разменим гест блогинг.
Скоро ще пусна още сайтове, в които продавам реклама, но на този етап са това.
За момента мога да предложа теми като;
PVC дограми (PR2) сателитен сайт и блог. Домейнът е .me
Кърти, чисти и извозва (блог) PR2 .com
Сайт на тема новини, спорт, лайфстайл, туризъм PR1 .com
Сайт на тема дом, клюки, секс, спорт, технологии PR0 .com
Условията са: Статия от 300 думи без заглавието с макс. 2 линка един към основния домейн и един към вътрешна страница.
Цената на 1 статия е 5 лева, а публикуването на статията става до 8 часа след като съм приел заявката.
В единия портал за новини, спорт, лайфстайл и туризъм освен статии предлагам и текстови линкове в дясното меню. До този момент има само 1 линк.Те са по 10 лева и са вечни.
Сайтовете имат малко посещения от Google, но тепърва се работи по тях и със сигурност имат бъдеще.
За повече подробности може да ми пишете на ЛС.
Между другото имам доста сателитки с PR0 или без PR, в които можем да разменим гест блогинг.
Скоро ще пусна още сайтове, в които продавам реклама, но на този етап са това.
Последно редактирано: