Предлагам пренаписване на всякаква тематика. Услугата е валидна само за статии на български език. Писал съм за много хора от форума, някои са ми редовни клиенти и продължават да ми дават нови текстове. Имам много опит в писането, от години се занимавам с различни сайтове, издал съм и няколко свои книги. Пренаписвам най-вече заради усъвършенстването ми в тази област, имам и свободно време.
Искам да уточня, че се занимавам само с пренаписване, а не с писане на нови статии. Вие ми давате текст, който преработвам основно. Всичко става ръчно, няма автоматизирани програми и т.н.
Цена:
0.006лв на дума - например за 300 думи - 1.80лв (цената не включва преглед за уникалност, но по принцип статиите са с около 98-100% според Advego).
0.008лв на дума - например за 300 думи - 2.40лв (цената включва допълнителна проверка с Advego и редактиране на статията, ако е нужно. Гарантирана уникалност 100%).
Който се интересува, може да ми пише ЛС или на skype: mvmrik
Искам да уточня, че се занимавам само с пренаписване, а не с писане на нови статии. Вие ми давате текст, който преработвам основно. Всичко става ръчно, няма автоматизирани програми и т.н.
Цена:
0.006лв на дума - например за 300 думи - 1.80лв (цената не включва преглед за уникалност, но по принцип статиите са с около 98-100% според Advego).
0.008лв на дума - например за 300 думи - 2.40лв (цената включва допълнителна проверка с Advego и редактиране на статията, ако е нужно. Гарантирана уникалност 100%).
Който се интересува, може да ми пише ЛС или на skype: mvmrik
Последно редактирано: