forum.zazenite New Member Рейтинг - 100% 2 0 0 24 Юли 2011 #1 Имам три групи + акаунт с 5000 приятели във ФБ. Групите са с общо 23 000 човека. Предлагам размяна на линкове с цел популяризиране.
Имам три групи + акаунт с 5000 приятели във ФБ. Групите са с общо 23 000 човека. Предлагам размяна на линкове с цел популяризиране.
forum.zazenite New Member Рейтинг - 100% 2 0 0 24 Юли 2011 #2 От: Предлагам размяна на линове във Фейсбук Обърках заглавието. Някой може ли да ми каже дали има опция за коригиране?
От: Предлагам размяна на линове във Фейсбук Обърках заглавието. Някой може ли да ми каже дали има опция за коригиране?
N nortrant Well-Known Member Рейтинг - 98.9% 87 1 0 24 Юли 2011 #3 От: Предлагам размяна на линове във Фейсбук forum.zazenite каза: Обърках заглавието. Някой може ли да ми каже дали има опция за коригиране? Увеличете... ако не е късно вече: идваш тук http://www.predpriemach.com/forumdisplay.php?f=30 намираш заглавието и кликваш бързо два пъти малко след него
От: Предлагам размяна на линове във Фейсбук forum.zazenite каза: Обърках заглавието. Някой може ли да ми каже дали има опция за коригиране? Увеличете... ако не е късно вече: идваш тук http://www.predpriemach.com/forumdisplay.php?f=30 намираш заглавието и кликваш бързо два пъти малко след него
Maverick Well-Known Member Рейтинг - 100% 194 0 1 25 Юли 2011 #4 От: Предлагам размяна на линове във Фейсбук пиши ми на скайпа, за да се договорим нещо
forum.zazenite New Member Рейтинг - 100% 2 0 0 26 Юли 2011 #5 От: Предлагам размяна на линове във Фейсбук Има ли други желаещи? Заглавието не успях да го поправя.
K kiber4o Member Рейтинг - 100% 3 0 0 27 Юли 2011 #6 От: Предлагам размяна на линове във Фейсбук страницата е нова но с удоволствие бихме работили заедно емайл st.vatev /at/ gmail . com
От: Предлагам размяна на линове във Фейсбук страницата е нова но с удоволствие бихме работили заедно емайл st.vatev /at/ gmail . com
N niki_noki New Member Рейтинг - 0% 0 0 0 1 Август 2011 #7 От: Предлагам размяна на линове във Фейсбук Пиши ми лично да се разберем
D Djelibg New Member Рейтинг - 0% 0 0 0 2 Август 2011 #8 От: Предлагам размяна на линове във Фейсбук Пиши ми на лично да се договорим ______________________________________ микрослушалка
От: Предлагам размяна на линове във Фейсбук Пиши ми на лично да се договорим ______________________________________ микрослушалка