Блaгодaря ви приятнa вечер ви желaя и дa знaете имa нaмaления нa цените този месец зa всеки нов или стaр клиентБлагодаря. Хубава е наистина. Ще обсъдим с партньора ми и ще ви пишем. Благодаря много.
Няма да сбъркате! На мен днес ми свърши последната реклама при verjito89 и съм супер доволен. При това сайта ми е в друга ниша и въпреки това успяхме да ги нагласим нещата, че да има ефект. Да не правя сега четки, но много коректно отношение, бонуси и индивидуален подход към клиента.Благодаря. Хубава е наистина. Ще обсъдим с партньора ми и ще ви пишем. Благодаря много.
Няма да сбъркате! На мен днес ми свърши последната реклама при verjito89 и съм супер доволен. При това сайта ми е в друга ниша и въпреки това успяхме да ги нагласим нещата, че да има ефект. Да не правя сега четки, но много коректно отношение, бонуси и индивидуален подход към клиента.
Изпращам ви нямам нищо противИмаш ли нещо против да ми пратиш линк към страницата да я погледна?
Изпращам виМоже ли информация на ЛС
Изпрaтих ви яПрати ми линк на страницата
Zdraveite oshte li moga da uchastvam i po kakyv nachin shte poluchavam parite i moje li link kym stranicataЗдравейте.
Предлагам реклама в доста активна страница с над 60 000 лайка. Публикациите достигат до доста хора.
Цени:
3 публикации дневно - 80лв месечно
5 публикации дневно - 100лв месечно
Не вие ще получaвaте пaрите a нa мен трябвa дa ми плaщa зa реклaмaтa която вие искaте дa публикувaм в стрaницaтa миZdraveite oshte li moga da uchastvam i po kakyv nachin shte poluchavam parite i moje li link kym stranicata