Предлагам, случайно генерирани вицове за каре в сайт

galinstefanov

Well-Known Member
Рейтинг - 100%
45   0   0
Здравейте, колеги
Сайтът www.vicovete.eu вече съдържа подбрани над 1000 вица и ~ 400 снимки.Предложението ми е за хората, които желаят да добавят каре със вицове във сайтовете си.Всичко това е напълно безплатно, но пък е желателно поне да има едно линкче към карето, за да се вижда източника на вицовете ;]
Демо сайт : www.back2game.com
Нека желаещите да ми пишат на :
ЛС

Поздрави, G.Stefanov!

Последно редактирано от модератор:
От: Предлагам, случайно генерирани вицове за каре в сайт

Възползвах се от услугата и съм много доволен, конфигурирахме карето да отговаря най-добре на размерите в моя сайт.

Добър начин за линкбилдинг, само че нека да има анкор текст, щото едва ли ще брандваш добре с vicovete.eu , По-добре да си гепиш анкор "вицове", отколкото брандабъл.

Благодаря за съвета AlanFort, като се замисля това е много добра насока ! ;]
Поздрави,Г.Стефанов!

Предлагам и опция за филтриране на вицовете ( забрана на избрана от вас категория ).

Поздрави,Г.Стефанов

ъп !
Съобщението,което сте въвели е прекалено кратко.Моля ,въведете съобщение ,което съдържа поне 10 символа.

Up на темичката

Извинявам се, но май аз нещо не хващам цялата концепция:
Аз ти помагам да си направиш безплатен линкбилдинг и реклама на сайта, като българин трябва да питам: Къде ми е изгодата?

Аз ти помагам да си направиш безплатен линкбилдинг и реклама на сайта, като българин трябва да питам: Къде ми е изгодата?

Добре че написа "като Българин" ... как къде ти изгодата, слагаш забавно каре в сайта си , с което ще задържиш вниманието на посетителя ...

Това си е вид уеб услуга, а ето човека се е постарал да има и опции за филтриране, размери на карето ... все едно да сложиш каре с времето или валутни курсове .. защо ги слагат хората посайтовете ? И защо всичко трява да е до директна изгода. Имам сайт, който също беше заложено да има услуги (карта на град, с възмоност ти да си добавяш махаш каквото искаш за твоя сайт..) и идеята все ще я реализира някога ...за сега го има в 3 големи портални сайта, и каква им е далаверата на хората ... знам ли сигурно щото не са се занимавали да го създават ... в случая ти се предлага подбрано съдържание :)

Каква изгода искаш да имаш ? Както пише в първия ми пост - това е фрий, просто е желателно да се сложи едно линкче, за да се знае от къде са вицовете.Повтарям това е на добра воля.Просто си предоставям базата от данни, която не е много, но не е и малко от 1200 вица към момента, като съм ги добавял лично един по един и смея да твърдя, че са подбрани и не са олигофренски.И пак казвам изгодата ти каква е? Ами получаваш каренце с вицове на готово като го вграждаш с iframe вместо да градиш на ново база данни с вицове и т.н. Усети ли тънкия момент ?!
Без лоши чувства, Г.Стефанов!

Каква изгода искаш да имаш ? Както пише в първия ми пост - това е фрий, просто е желателно да се сложи едно линкче, за да се знае от къде са вицовете.Повтарям това е на добра воля.Просто си предоставям базата от данни, която не е много, но не е и малко от 1200 вица към момента, като съм ги добавял лично един по един и смея да твърдя, че са подбрани и не са олигофренски.И пак казвам изгодата ти каква е? Ами получаваш каренце с вицове на готово като го вграждаш с iframe вместо да градиш на ново база данни с вицове и т.н. Усети ли тънкия момент ?!
Без лоши чувства, Г.Стефанов!
Хванах тънкия момент, мерси :)
Без лоши чувства и успех с проекта :)

Ъп на темата, има добавени нови вицове и снимки.

Поздрави!

може ли да пуснеш линк към сайт,който е приложил твои вицове- може и на лични.
И не разбрах- самото техническо изпълнение като каре готово ли е?

Имате ЛС.
Моля въведете поне 10 символа.

Вече изградена възможност и за взимане на последните 20 вица/20 снимки чрез RSS хранилка.
RSS вицове : http://vicovete.eu/feed-jokes.xml
RSS снимки : http://vicovete.eu/feed-pics.xml

Enjoy :]

Последно редактирано:

Горе