Madlen mld
New Member
Приключвам темата.Доволни ли сте сега?
Последно редактирано:
Интервсувам сеПредлагам стока на едро от Димитровградския пазар по снимки.Ако сте от далече и нямате възможност да пътувате,искате да спестите време и пари ми пишете на л.съобщение.За по-точна информация,стоката е експортна,дамски дрехи(внос от Турция).
Трябват ми цени на едро и хубави репликиИнтервсувам се
Експортна, значи ще да е висококачествена стоката. Но ако вземем предвид последните проучвания на Института по Експортна търговия в гр. Стражица, за нашия пазар би била по-вървежна някоя вносна (импортна). Така, че, ако предложите подобен вид стока ще зареждам от Вас даже и без снимки, а по описание. Имам и двама познати с он- и оф-лайн магазини, готови също да яхнат вълната. Усещам отсега че ще нацелим яко тренда - Бг пазара осезаемо узрява за подобен вид стоки. Венера е в Шестия дом, Луната е подвластна на Меркурий, звездите и те ми говорят.Предлагам стока на едро от Димитровградския пазар по снимки.Ако сте от далече и нямате възможност да пътувате,искате да спестите време и пари ми пишете на л.съобщение.За по-точна информация,стоката е експортна,дамски дрехи(внос от Турция).
Кратък цитат от НК:Problema e che takiva kloshari kato vas nqmat nishto i zlobeqt po horata
Бъди разумна и спазвай етикета!Чл. 148. (1) (Изм. - ДВ, бр. 28 от 1982 г., в сила от 01.07.1982 г.) За обида:
1. нанесена публично;
...
(изм. - ДВ, бр. 28 от 1982 г., в сила от 01.07.1982 г.) наказанието е глоба от три хиляди до десет хиляди лева и обществено порицание.
Az li da spazvam ili vie koito ste mnogo ymni da komentirate gramotnosta na horata .No takiva kato vas imat smelost samo vyv virtualnoto prostranstvo i tova koeto ste mi pratili vaji za vasКратък цитат от НК:
Бъди разумна и спазвай етикета!
С две думи г-жо Петкова нещо подобно на "горещ сладолед" ...Ясно,а да попитам по пътя на логиката какво значи експортна стока,внос от Турция?Нали това беше въпроса с повишена трудност?