Предлагам универсални копирайт услуги

xainov

Well-Known Member
Рейтинг - 100%
33   0   1
Здравейте, колеги!

Ето какво предлагам - следене за дадени статии (в определена ниша, посочена от вас) на български език в интернет, перифразирането им (с поне 80 % уникалност според advego и предоставянето им на вас за качване във ваш сайт).
Т.е. вие казвате: "искам да следиш и да ми подаваш спортните новини за следващите 24 ч."; аз ги следя, свалям, пренаписвам, редактирам снимките (или качвам други) и ви ги изпращам, за да си качите във вашият сайт.
Таргети са ми т.нар. "автомати" с приход и посещаемост или хора - готови, можещи и искащи да платят за тази услуга за своя сайт, за да не се занимават те.

Защо?!

Защото при взимане на статии и директното публикуване, не може да очаквате хубави неща от Google. Сайта ви няма как да се класира напред при положение, че 99 % от съдържанието му е буквално взето от друг сайт. От друга страна самото перефразиране е дълъг и трудоемък процес.
Ето тук се появявам аз - искате да качвате уникални статии, новини и т.н. от друг сайт, но без вие да се занимавате - няма проблем. Аз ще го направя за вас.

Цената!

Цената ще зависи от обема на работата, срока на ангажирането ми, необходимият ваш таргет за час/ден и т.н. Цената варира от 0.50 лв за статия до 3 лв за статия и зависи от вашите изисквания, посочени в предното изречение (запазвам си правото да посоча по-висока цена, когато има прекалено голям набор от изисквания и/или прекалено кратки срокове). Ще се процедира 50:50 - половината от парите преди започване на работа, половината след приключването й (запазвам си правото за нови потребители или такива, които не се ползват с особено доверие тук, да изисквам 100 % от сумата предварително). Парите ще ми се превеждат по банков път/Еконт/ Easypay.

Защо предлагам подобно нещо?

Човек, на когото имам пълно доверие и е достатъчно умен и компетентен иска допълнителен доход. Ако мога да му помогна по такъв начин е добре дошло за мен.

Ревюта ...
Предлагам 5 безплатни ревюта, за да разберете за какво става дума на по 1 статия/новина от посочен от вас сектор.

За връзка с мен: ЛС

Последно редактирано:
От: Предлагам универсални копирайт услуги

Я да прилапам аз едно ревю

Ок, напишете на ЛС сектор, от който искате статия/новина, както и мейл, на който да ви изпратя ревю. След като свърша с тези 2 ревюто, ще останат още 3.

Ревютата свършиха току що. Чакам само traiki да напише информация на ЛС с неговото ревю.

Колегата работи бързо. Статията ми я беше пратил има-няма почти веднага след ЛС-то с темата и координатите.

Уникалност 82%, без правописни грешки. Малко кратичко, но по темата нямаше и много какво да се каже, а и все пак е безплатно ревю.
Ако имате бързо нужда от сравнително уникален контент за тип новинарски сайт ще ви свърши чудна работа.

Тъй като е дал доста широк ценови диапазон предполагам, че за съответната цена ще може да получите по-дълги материали.

Като цяло точно каквото е написал в обявата това и получавате.

+ от мен

4 от 5 ревюта са изпратени. Последното ревю е запазено и ще бъде използвано след време. В общи линии ревютата свършиха. Очаквам поръчки.

Браво на колегата. Бързо пусна едно ревю и съм доволен. Пуснал съм му трейдър :)

Мерси за всички, които писаха и ми пуснаха трейдър. Очаквам поръчки.

Цената ще зависи от обема на работата, срока на ангажирането ми, необходимият ваш таргет за час/ден и т.н. Цената варира от 0.50 лв за статия до 3 лв за статия и зависи от вашите изисквания, посочени в предното изречение (запазвам си правото да посоча по-висока цена, когато има прекалено голям набор от изисквания и/или прекалено кратки срокове).
Относително е.

Да речем : два пъти в седмицата се преглежда англоезичен сайт и се пишат по 2 пъти по 2 статии по 200 думи. Цена на статия?

Да речем : два пъти в седмицата се преглежда англоезичен сайт и се пишат по 2 пъти по 2 статии по 200 думи. Цена на статия?

Колега, не четеш ли? Прочети ми представянето на услугата, цитирам: "...следене за дадени статии (в определена ниша, посочена от вас) на български език в интернет..."

Горе