От: Предлагам услуги по писане и пренаписване на статии
Ако случайно си пропуснал аудиторията се запозна със статиите ми още на първа страница в темата благодарение на едно от момчетата, които писа. Аз не твърдя, че пиша "зашеметяващи статии" или нещо от сорта. Твърдя, че не съм неграмотен и мога да го докажа като си сканирам дипломата ми и я пусна да се кефиш ... Разбира се, няма да ти направя това удоволствие защото си много смачкан и не си никакъв мъж най-малкото, защото не си удържа на думата да запазиш конфиденциалността на сателита при положение, че ми обеща. Ако отречеш това си и лъжец.
Ти си поредния кибер престъпник, който "тролва" темите на хората от скука. За теб важат всякакви определения като хейтър, хомлес, безделник и много други защото е много ниско да обиждаш непознати в интернет особено когато не са ти причинили зло. Какво да ти кажа повече. Пожелавам ти да се пръснеш от злоба и това е.
Моля те не ме занимавай с глупостите ти повече.
P.S.
Бях дори така любезен да ти дам линк с отизиви на хора, за които съм писал и не мисля, че е необходимо да ти чета детинщините всеки божи ден.