Keiti Active Member Рейтинг - 98.6% 72 1 0 30 Юли 2024 #242 Shao-Soft каза: Здравей, имам интерес. Увеличете... Здравейте! Дайте ми моля ваш имейл, където да ви изпратя повече инфо и съответно списъците. Поздрави, Кейти
Shao-Soft каза: Здравей, имам интерес. Увеличете... Здравейте! Дайте ми моля ваш имейл, където да ви изпратя повече инфо и съответно списъците. Поздрави, Кейти
Keiti Active Member Рейтинг - 98.6% 72 1 0 14 Август 2024 #243 Вдигам темата. Отново съм на разположение на всички заинтересовани.
Keiti Active Member Рейтинг - 98.6% 72 1 0 5 Септември 2024 #244 Актуализиран списък и Промоционални цени! Изпращам повече инфо на ЛС.
Keiti Active Member Рейтинг - 98.6% 72 1 0 1 Октомври 2024 #245 Нов месец - Нов късмет! Нови клиенти - Нови възможности! Нови цени за всички ви! Ще бъда на линия за заинтересованите!
Нов месец - Нов късмет! Нови клиенти - Нови възможности! Нови цени за всички ви! Ще бъда на линия за заинтересованите!
Naema.tel Member Рейтинг - 100% 3 0 0 1 Октомври 2024 #246 Ако може и на мен сайтовете да изпратите ще е супер. Благодаря
ivodimchev New Member Рейтинг - 0% 0 0 0 15 Октомври 2024 #247 Можели да ми пратите линковете да ги видя
Николов Member Рейтинг - 100% 6 0 0 25 Октомври 2024 #248 Здравейте! Също имам интерес и ако е удобно да изпратите и на мен информация.
Keiti Active Member Рейтинг - 98.6% 72 1 0 11 Ноември 2024 #249 Николов каза: Здравейте! Също имам интерес и ако е удобно да изпратите и на мен информация. Увеличете... Здравейте! Пиша ви на ЛС. Поздрави
Николов каза: Здравейте! Също имам интерес и ако е удобно да изпратите и на мен информация. Увеличете... Здравейте! Пиша ви на ЛС. Поздрави
Keiti Active Member Рейтинг - 98.6% 72 1 0 11 Ноември 2024 #250 Naema.tel каза: Ако може и на мен сайтовете да изпратите ще е супер. Благодаря Увеличете... Имате ЛС Поздрави
Naema.tel каза: Ако може и на мен сайтовете да изпратите ще е супер. Благодаря Увеличете... Имате ЛС Поздрави
Keiti Active Member Рейтинг - 98.6% 72 1 0 11 Ноември 2024 #251 ivodimchev каза: Можели да ми пратите линковете да ги видя Увеличете... Писах ви на ЛС. Поздрави
Keiti Active Member Рейтинг - 98.6% 72 1 0 Неделя в 15:44 #252 Писах на всички, които проявиха интерес. Оставам на разположение за останалите, както и при изникнали запитвания на ЛС.
Писах на всички, които проявиха интерес. Оставам на разположение за останалите, както и при изникнали запитвания на ЛС.
Keiti Active Member Рейтинг - 98.6% 72 1 0 преди 17 минути #253 Здравейте, Всички, които писаха тук и на ЛС имат обратна връзка! Ще се радвам на такава и от тяхна страна! Ще бъда на линия за всички: нови, потенциални, бивши и/или настоящи клиенти/партньори. Ще остана на разположение за коментиране на близки бъдещи сътрудничества с всички проявили интерес.
Здравейте, Всички, които писаха тук и на ЛС имат обратна връзка! Ще се радвам на такава и от тяхна страна! Ще бъда на линия за всички: нови, потенциални, бивши и/или настоящи клиенти/партньори. Ще остана на разположение за коментиране на близки бъдещи сътрудничества с всички проявили интерес.