Е що ще те оптимизирам, с гаранция да си първи резултат.. най-отгоре.. дето пише "ads"Аз не мисля че ако плащаш 500-600лв ще си топ в класацийте. Няма да има нито един който се занимава със СЕО и да каже плащаш еди колко си и след 6 месеца си топ, ако не връщаме ти парите!!! Тогава за какво да ги плащаш.... да се чустваш оптимизиран?
Аз като търсещ дадена услуга когато ми потрябва НИКОГА не се доверявам на ads секцията... Защо ли ....Е що ще те оптимизирам, с гаранция да си първи резултат.. най-отгоре.. дето пише "ads"
И аз така, но е факт, че рекламите обират до 40% от кликовете...Аз като търсещ дадена услуга когато ми потрябва НИКОГА не се доверявам на ads секцията... Защо ли ....
Въпроса е какво носят кликовете, дали кликвачи и разглеждачи или клиенти ?! За доста от услугите гугъл рекламата най-често носи кликвачи, но не и клиенти.И аз така, но е факт, че рекламите обират до 40% от кликовете...
i made so much money that i have two bank accounts, my current account is my right pocket and my savings account is my left pocket imagine how easy it is for me to transfer money.
Може ли да предоставите някакви данни от достоверна статистика?Въпроса е какво носят кликовете, дали кликвачи и разглеждачи или клиенти ?! За доста от услугите гугъл рекламата най-често носи кликвачи, но не и клиенти.