Ами, аз какво казах
Мога да ти предоставя клиенти, които даваха по 1500 лв за гугъл и то добре направена кампания ( не при мен, при колеги ), в момента имам двама такива, които имат 99,9 процента повече клиенти от моята работа, от колкото са имали от гугъл рекламата. Аз нямам техните статистики, но ако имаш въпроси ти давам телефони и да им звънкаш да питаш.... Конкретно говоря за двама от клиентите си с авто насоченост и двамата в различни ниши авто услуги и двамата с неуспех при плащане на гуглето. Мога да дам и за пример техни конкуренти даващи пари за гугъл реклама, као са платили на колеги ( бих казал колеги и то добри колеги ), но въпреки всичко и те се оплакват от слабия интерес, и при анализи казват че имат повече клиенти от търсенето въпреки по-слабо оптимизираните им сайтове, отколкото от гугъл.
Докато при клиентите ми с онлайн магазини нещата са малко по-различни, те получават клиенти и от СЕО-то и от реклама в гугъл, рекламата във фейсбук е спряна, тъй като е аосболютно безсмислена, повече има смисъл да се намерят груп ии страници където да се пускат постове с реклама на продуктите и т.н. и т.н. и т.н.
Бих ти конкретизирал, ако имаш конкретно зададен въпрос, какво искаш да се оптимизира и т.н. ..... Кольо дал и Кольо взел, ама не е отишъл и да не знае какво тончно да търси, а другия да не знае такъв случай, какво да му предложи...