Thebusiness Member Рейтинг - 100% 28 0 0 8 Февруари 2009 #1 Регистрация в директории Виж тук : http://www.predpriemach.com/showthread.php?t=9124 Последно редактирано: 8 Май 2009
ZzZaPyr Member Рейтинг - 100% 1 0 0 8 Февруари 2009 #2 От: Предлагам Submit по директории Статии, които си писал ?
Thebusiness Member Рейтинг - 100% 28 0 0 8 Февруари 2009 #3 От: Предлагам Submit по директории ZzZaPyr каза: Статии, които си писал ? Увеличете... Еми нямам Досега не съм се занимавам с това , ама мога да пиша де Ако ти трябва нещо конкретно ще ти направя първо една "Демо" статия и после вече ако ти хареса... Пък и хем ще я ползвам за портфолио... :arrow::arrow:
От: Предлагам Submit по директории ZzZaPyr каза: Статии, които си писал ? Увеличете... Еми нямам Досега не съм се занимавам с това , ама мога да пиша де Ако ти трябва нещо конкретно ще ти направя първо една "Демо" статия и после вече ако ти хареса... Пък и хем ще я ползвам за портфолио... :arrow::arrow:
S Sammy Well-Known Member Рейтинг - 100% 25 0 0 8 Февруари 2009 #4 От: Предлагам Submit по директории абе колко такива теми ще пускаш бе?
Thebusiness Member Рейтинг - 100% 28 0 0 8 Февруари 2009 #5 От: Предлагам Submit по директории Sammy каза: абе колко такива теми ще пускаш бе? Увеличете... Колкото си искам :wink:
От: Предлагам Submit по директории Sammy каза: абе колко такива теми ще пускаш бе? Увеличете... Колкото си искам :wink:
Thebusiness Member Рейтинг - 100% 28 0 0 16 Февруари 2009 #6 От: Предлагам Submit по директории Ъп! Вече има и доволни клиенти
Thebusiness Member Рейтинг - 100% 28 0 0 23 Март 2009 #7 От: Предлагам Submit по директории Айде... Офертата е отново валидна! Имам доста доволни клиенти така , че .... Имаше само 1 случай , в който не можах да се справя с submit-а и се отказах , но тогава бях много натоварен
От: Предлагам Submit по директории Айде... Офертата е отново валидна! Имам доста доволни клиенти така , че .... Имаше само 1 случай , в който не можах да се справя с submit-а и се отказах , но тогава бях много натоварен
Thebusiness Member Рейтинг - 100% 28 0 0 27 Март 2009 #8 От: Предлагам Submit по директории В момента изпълнявам 2 големи поръчки така , че за идната седмица не ме търсете Може да правим уговорки за след 2 седмици , но не и по рано
От: Предлагам Submit по директории В момента изпълнявам 2 големи поръчки така , че за идната седмица не ме търсете Може да правим уговорки за след 2 седмици , но не и по рано
Izida New Member Рейтинг - 100% 53 0 0 28 Март 2009 #9 От: Предлагам Submit по директории Аз се интересувам! Имаш лс! Става въпрос за много сайтове и постоянен ангажимент!
От: Предлагам Submit по директории Аз се интересувам! Имаш лс! Става въпрос за много сайтове и постоянен ангажимент!
D dailera Member Рейтинг - 100% 10 0 0 2 Април 2009 #10 От: Предлагам Submit по директории Свободен ли си в момента? Остави на ЛС някакъв скайп.
Thebusiness Member Рейтинг - 100% 28 0 0 4 Май 2009 #11 От: Предлагам Submit по директории На линия :wink::wink:
Thebusiness Member Рейтинг - 100% 28 0 0 8 Май 2009 #12 От: Предлагам Submit по директории ъпец. В момента съм се заел с един сайт , на един човек от форума , но съм на привършване и приемам нови оферти. п.п Може да ми видите итрадер-а , за да видите , че няма да бъдете измамени или нещо подобно. Последно редактирано: 8 Май 2009
От: Предлагам Submit по директории ъпец. В момента съм се заел с един сайт , на един човек от форума , но съм на привършване и приемам нови оферти. п.п Може да ми видите итрадер-а , за да видите , че няма да бъдете измамени или нещо подобно.
N newebie Member Рейтинг - 100% 5 0 0 8 Май 2009 #13 От: Предлагам Submit по директории още един ъпец от единия човек от форума - кво да ви кажа: качествена работа пп: естествено добавил съм му итрейдър
От: Предлагам Submit по директории още един ъпец от единия човек от форума - кво да ви кажа: качествена работа пп: естествено добавил съм му итрейдър