Дай малко данни за тоя сайт който сте издигнали на ЛС
Колко посещения е получил от бгтоп и за колко време е стоял на 1 място?Всичко е анонимно, просто това е информативно.
Ами то зависи в каква категория е сайта ти и дали имаш сериозни конкуренти и колко гласа ще искаш. За ден около 10 влизания г/д. Но тук не говорим за посещения, а за гласове и предни позиции в категории. Дори ако искаш можем да започнем на 1 февруари и да се опитаме да държим на първа страница в бгтоп. Лично нашият сайт сме го държали 20-25 дена на първа страница. Най-много стигнахме до 5 място.Колко посещения е получил от бгтоп и за колко време е стоял на 1 място?
И каква файда има от това, като всеки месец се занулява?
Сайтове за торенти? Това ли е примера? Ало, BgTop ли е? 2001 година ли сме?
Edit: Спуквам си задника да търся в Гугъл, честно!! Не знам как не съм попадал на BgTop от повече от 3 години.
Пусни на някой мераклия 1-2 ревюта без пари, после да ти напишат отзив за получената услуга, за 10 лева - получих ... посещения от тоя сайт и .... толкова продажби или пари от монетизация, така ще се види какво точно има като ефект от тази услуга. Иначе за 10 кинта ще си пусне всеки едни 100-200 посещения от сайтове като адуордс или фацебук и т.н. по ключови думи и фрази
Иначе през тор браузера презареди 100 пъти и си цъкни на банерчето и си спести тея 10 кинта
Ако има реални посещения от там може и да си струва.Сега влезнах в БгТоп за първи път от много години. Т.е. искаш ми 10лв, за да ми се листне сайта със невероятни сайтове:
- торенти;
- сайтове за пиратска музика;
- пиратски сървъри на игри;
- фен клубове на коли;
- сайтове за печелена на пари онлайн с кликане по реклами;
- и други малоумщини бол.
Хаха, неееееее честно, разцъках почти всички категории, как не видях един свестен сайт, а само келешлъци.. и супер непрестижни сайтове. По дяволите, кой вече си добавя сайта в БгТоп.. наистина Даже си мислех, че не работи вече този сайт...
Казваш, че преди се е търсело? Преди колко - 10 години?
Виж, наистина не пиша, за да се заяждам. Честно! Не мога да разбера какво е value-то на тази услуга? Можеш ли да ми обясниш или се търсят балъци?
Ако има реални посещения от там може и да си струва.