Предложение.. Какво да добавя? moviesreview.eu

Thebusiness

Member
Значи имам следното сайтче : http://moviesreview.eu

И съм добавил сезоните на LOST и PRISON BREAK ..
и сега като довърша втория се чудя кои сериали още да добавя...
Искам да е нещо по-гледано,за да може когато влязат потребителите да се заинтересуват така.. разбирате ме .. :)

Някакви предложения?

П.П

Сайта главно го правя за CpаLeаd ;)

От: Предложение.. Какво да добавя?

Точно щях да напиша Листопад, ама погледнах сайта и се спрях :)
Пробвай с Legend of the Seeker :)

"Двама мъже и половина", "Компютърджии", "Отчаяни съпруги", "От местопрестъплението" (тук бяха много градове... :) ), "Джоуи"

Това мисля, че са също много гледани сериали или поне така си мисля аз. :) Предполагам са, но само съджешчън туловете ще кажат.

Потърси някъде рейтинга на сериалите и си избери някой. И дядо ти го махни, сложи някоя от жените. :wink:

PS: За предложение: Supernatural и The Vampire Diaries(с българско участие - Nina Dobrev) мисля, че не са лоши сериали, но каква им е гледаемостта не знам.

Последно редактирано:

Какви са ти приходите досега?

От: Предложение.. Какво да добавя? moviesreview.eu

Можеш да добавиш и Weeds. Също един много хубав сериал е Studio 60 с Матю Пери, въпреки че в България май не са чували много за него. Ако се сетя още нещо ще пиша. Успех.

Оп, сега видях, че всъщност не е нужно в България да са чували за него :)

Ето ти една "колекция култови сериали" .
А ей тоя пенсионер дето изскочи е супер дразнещ и не можах да го затворя и затворих сайта, а така исках да разгледам.
Смятай че аз съм от търпеливите.
бтв. къде хостваш това видео ?

http://www.megavideo.com/ ем както казах го правя за Cpаleаd.. Oкей ще махна пенсионера :D Ще сложа момичето.. поне на него няма да се дразните (предполагам) :D

Mерси за идеите :) Ако имате някакви други идей за сайта - добре дошли са

Написах ти на ЛС.
Успех със сайта и най-важното е ТИ да си доволен. А на нас - критика ни дай ;)
Поздрави.

Тъй как е? Или да върна пенсионера :D

Това момиче не знам защо ама учудващо ми прилича пак на пенсионера. :D

Последно редактирано:

Хубаво сайтче, но обвързването на гледането на сериалите с попълването на оферти е пълна простотия

Аз ако съм при първия изкачащ прозорец веднага се спасявам от този сайт и никога няма да се върна

Има много по-интелигентни начини да правиш пари от качването на филми и сериали без да задължаваш потребителите да си плащат за това било кеш било с загубено време

Успех все пак

Хубаво сайтче, но обвързването на гледането на сериалите с попълването на оферти е пълна простотия

Аз ако съм при първия изкачащ прозорец веднага се спасявам от този сайт и никога няма да се върна

Има много по-интелигентни начини да правиш пари от качването на филми и сериали без да задължаваш потребителите да си плащат за това било кеш било с загубено време

Успех все пак

Какво предлагаш?

Горе