От: Предложение МЛМ
Основният проблем на мрежовия маркетинг е, че
трябва да вкараш хора под теб, за да печелиш пасивен доход. В противен случай доходът ти е
припечелен. И в двата случая ти работиш за тези над теб. Често МЛМ използват приказки като тези в книгите на Кийосаки, за да привлекат хора, които да работят под тях.
Те използват твърдението, че МЛМ е източник на пасивен доход, за да убедят новите членове да привлекат още хора под тях и така пирамидата да се разраства.
Но винаги ще има хора, които са най-отдолу и са прецакани да работят за тези над тях. Пирамидата не може да расте до безкрайност и колкото по-голяма става, толкова по-тежко става положението - за тези в най-долните 1-2 слоя.
И мен опитаха да привлекат в една такава система. Исках да се включа, за да си създам контакти с хората в програмата и да си тренирам комуникативността. Изобщо не бих се включил там, за да работя
2 години за пикливите няколко стотин до 2 000 лв (в най-добрия случай).
Така са замислили схемата, че докато ти стигнеш нивото, необходимо за да получаваш пасивен доход, тези над теб вече са си получили големите печалби.
Да, системата наистина работи - за твоите "ментори", нали в частност тази на Amway е измислена от евреи.
Тези са ти такива ментори, че с тях гаранция ще деградираш до нивото да станеш по-голям роб отколкото е и най-зле платеният на най-тежката работа работник. И освен това тези ментори така ще ти промият мозъка, че ще се издрайфаш върху приятелите си и ще въвлечеш и тях в машината за пари, която притежават твоите "ментори".
Неприятно ми е, че споделих тази "възможност" с няколко приятели. Да, може би за тях щеше да е от полза, но щеше да е крайно арогантно да въвлекат други техни приятели в този казан. Радвам се, че в крайна сметка не приеха да дойдат с мен на семинара и по този начин не постъпих грубо с тях. А и че не се вързах на тъпите аргументи.
"Менторите" или както те ги наричат "спонсори" не са нищо повече от жалки, алчни манипулатори, които са промили невероятно умело мозъците на всички включени в тези пирамиди. Ето защо ти, како толкова въодушевено и с голям ентусиазъм ни представяш този невероятен "бизнес".
Те си мислят ,че са бизнесмени. Е, ако бяха бизнесмени нямаше да влязат в тази схема, а щяха да измислят свои бизнес системи и да печелят поне 1 000 пъти по-големи суми. Нямаше да бачкат 2-3 години, за да станат на 21%, за които получават 600 евро
"авторско право" (леле, колко смешно звучи - някой да им обясни какво означава това понятие) и някаква си екскурзийка не знам си къде.
Така че, моето момиче, ще мине време и ако имаш нещо в главата си, ще проумееш в каква глупост са те забъркали. Уви, опитът ми показва, че повечето влезли в тези пирамиди не умеят да боравят със сивото си вещество.
П.п.:
Най - доходният и най- новият мрежов бизнес в България!- lrbusiness.net
lrbusiness.net -> "По-здрав, по-красив, по-богат!" ->
Братя Мангасариян - Млад Силен Красив
п.п.п. Вижте meta keywords и meta description на lrbusiness.net - това добро SEO ли е?